Desperate Housewife

tisdag den 31:a mar @ 21:02

Nu är det TV i sängen. Presentationen är inte klar, men det tänker jag inte bry mig om, tyvärr..

Sov så gott mina läsare, så hörs vi åter imorn!


Godnatt!

 

 

 

 

 
Let's go ego

tisdag den 31:a mar @ 20:06

Request på lite fler bilder på mig från en vääldigt trevlig ung man, som tydligen läser min blogg, haha.

 

Och varför inte redigera och pilla lite tänkte jag, för jag har ju absolut ingen Lindex-presentation att göra...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...hmm.... nä... det där var inge roligt.. Inte Simpsons på TV heller.. så får helt enkelt göra mitt lilla arbete.. som klockan är på tok för mkt för att hinna bli klar.

 

 

Menmen, vad gör det om tusen år?

 

 

 

 

Oh my my, it's thai, THAI!

tisdag den 31:a mar @ 19:07

Nu har vi ätit thai, latisar. Jag sa att jag inte orkade göra någon mat idag. Så blev thai. Jag har mer kvar, men det får väl älsklingen äta imorgon antar jag, för imorgon ska jag hem en natt igen.

 

Nu är det lite TV och så, men ska även svira ihop pp-presentationen om Lindex, har dock inget papper på vad som skulle vara med och så, så får gissa.... men ska väl gå bra, antar jag!


Näej, TV först!

 

 

 

 

 

"Design är din grej"

tisdag den 31:a mar @ 16:35

Presentationen gick bra imorse. Fick såklart kritik, dock bra kritik. Eller nej, ingen kritik. Jag fick bara beröm. "Man märker att det här är din grej. Design. Du borde verkligen satsa på något inom det området...." blablabla. Men det är kul. mina extreemt många timmar gav resultat. Beröm!!!

 

 

 

Förövrigt fick jag hem min klänning idag, inte helt klar, men tillräckligt. Hihi!   =DD

 

 

Vad tycker ni?

 

 

Var inte min ritning värsta bra, som jag visade för en vecka sen?! :D 

 

 

YEES!

måndag den 30:e mar @ 21:03

Skickat och klart!!!
Hoppas allt går bra på Microsoft Office 2003 i skolan nu då, jag har ju 2007..  Men skickat iallafall :D Man kan mejla 10 MB, presentationen gick på ....... *trumvirvel*..... 9,7!!!! VILKEN TUR!!
Så nu ska jag sova GOTT!!

2 and a half men först. Godnatt!

 

 

 

 

 

20 timmar jobb senare..

måndag den 30:e mar @ 19:56

Nu känns det som att jag gett typ 10-20 timmar till det här. Om man räknar hur länge jag setat bara i helgen lär jag iaf vara uppe i ca 15 timmar jobb med Presentationen. Hoppas jag får ett litet plus för den, han har ju lite förhoppningar på mig, våran lärare. För det sägs att jag kan sånt där och tycker om det... så... då antar jag att det är bra om jag visar att jag faktiskt KAN sånt.

Men är helt virrigt och jobbigt när det är så mycket att prata om, blir tillslut bara "bla bla bla... och BLA bla bla..."

Men den är klar, har bara tittat igenom och sen kollat med texten jag skrivigt ner att allt är bra. Som pusselbitar! Så lite virrigt som möjligt. Men det är nog lugnt. SötCarro sa att alla andra hade rätt tråkiga presentationer, faktiskt BARA blablabla och inge bilder. Min, eller ja, våran, är BARA bilder. Och lite text såklart.


Näej, det blir bra, direkt imorgon bitti är det också hörde jag. För att det är så många som inte redovisat, och vi har ju lov snart, så imorgon ska resten göra. Undrans om vi kan få börja, eller nej.. eller jo, .. eller nej. För då kan man kolla på flera och hoppas på att dom är tråkiga och så kommer vi med värsta bildspelet :D

Åh.. för mycket plugg på huvet... så nu ska jag göra klart sista justeringarna och lägga ner huvet och kolla på TV, sova tidigt ikväll, som jag inte gjorde igår. Och INTE gå upp tidigt och stressa... nej, ta det lugnt och äta frukost, sådeså! Det är jag värd!

 

 

 

 

 

 

 

Näej, fanockså..

måndag den 30:e mar @ 10:36

..Nu blir jag hemma. Har stressat ihjäl mig. Setat som i dvala, när jag rörde på huvudet bara knakade det i hela nacken, shit alltså. OCh magen.. jag har ju inte ens hunnit äta.. inge bra. Så blir ta det lugnt idag och äntligen ha min söndag... Ja, så blir det!

Fyfan, min kropp är död av den här fina ställningen vid laptopen.. nu ska jag lägga mig ner.. är helt... trött!

 

 

 

 

 

 

...not good...

måndag den 30:e mar @ 08:00

Här sitter jag, är fortfarande inte klar och jag börjar om en kvart. Har inte ätit frukost heller. Så jag tror helt enkelt att jag får dissa första lektionen för jag helt enkelt inte hinner...

Att det kan ta såå jävla lång tid att göra en enkel jävla powerpoint presentation :OOO  Kommer ju missa att ta med hälften av det vi SKULLE ha med... Får försöka få med det i papperet för det vi ska säga...

 

Jaja, tillbaka till arbetet!

 

 

 

 

 

Uppe innan tuppen

måndag den 30:e mar @ 06:47

Ja.. nu sitter jag här igen, måste bli klar med PowerPointen... suuuuck! Bra start på dagen. Bara jag blir klar så äre bra...

Något annat som är bra är ju vädret! Ser lovande ut! Lite disigt men ändå ser jag blå himmel. Graderna är inte ens nere på -1 så.. håller sig vädret fint och solen kommer fram så kan det nog bli riiiktigt skönt idag! :D

Vi håller tummarna på det va?
Nej, tillbaka till jobbet då... pigg som man är...

 

 

 

 

 

 

 

Shit.. flera timmar senare och inte klar..

söndag den 29:e mar @ 22:14

Har jobbat på nu, men jag är så petig. OCh presentationen kommer bli sååå långtråkig!

Nu orkar jag fanimej inte mer, och har massor mer kvar o skriva om.. får nog göra som nu. Skriva mindre om vissa saker och mer om mer intressanta saker, som Sydney istället för Canberra ( trots att det är huvudstaden ). Ja, så får det bli! Sen ska jag ju hinna skriva allt vi ska säga :O , fyfan.. hatar press....

Men snart lov och sen praktik! PTJUU!

Nu vill älsklingen att jag ska sova med honom, så vi hörs imorn kära läsare.

 

Puss och Kram!

 

 

 

 

 

Hemma för jobb... eller blogg?..

söndag den 29:e mar @ 19:29

Nu är vi hemma för att jobba på! Jag har massor kvar på PowerPointen och ska hinna med att skriva ner vad vi ska säga också.. för det som står i våran text är inte det som vi ska säga till presentationen.. jooobbiiiigt!

Nej, vafan, här kan jag ju inte sitta och värsta blogga hela jävla tiden.

Du har bara några timmar på dig tills du ska sova CARRO, KOM IGEN NU!

 

 

 

 

 

Helt otroooligt vad smink kan göra!

söndag den 29:e mar @ 18:08

Jag ska defenitivt testa boobjob tricket! Snyggt gjort! Helt fascinerad..

 

 

 

 

 

 

 

Bröstförstoring

söndag den 29:e mar @ 16:40

Jag vet en som ska operera brösten imorgon. Så har nu setat och läst om bröstförstoring. Något man kan tänka sig är ju att, om man inte vill få mer än 1-1½ storlek större, kan spruta in gelé istället för att göra stora operationer.

Rätt spännande och smart...

 

 

 

 

 

Örebro består bara av cykelbanor

söndag den 29:e mar @ 16:17

Jag följde med älsklingen till Västerås idag för att gå på Biltema och inhandla nya delar till bilen.

Sen for vi mot Örebro bara sådär också.

Följde GPSen och allt gick bra. Helt plötsligt skulle vi in på en väg som vi inte hade tillstånd att köra på. Älsklingen åkte på ändå.. sen skulle vi upp på cykelbana enligt GPSen, hela tiden ville den att vi skulle göra det, hel knäpp.

Av vägen utan tillstånd så blev motorn konstig och bilen gick inte som den skulle. Fick stanna och superälskling fixade så den iallafall funkade men det fortfarande lyste motorlampa.. men hem kom vi, hela och friska! :D

 


Nu sitter jag hos sötföräldrarna och helt enkelt bara väntar på att matte ska bli "klar" och vill åka hem.

 

Måste hem och göra klart min PowerPoint presentation. Har läst igenom så jag vet vilken ordning iallafall och läst på lite om ställena som jag har kvar att skriva om... får hoppas jag hinner.

Eller vad säger jag, jag MÅSTE hinna!

Imorn ska vi ju redovisa :|


Måste skriva upp vad vi ska säga också.. aj aj aj..

 

 

 

 

 

 

Här släcker storheter i världen ner för en timme..

söndag den 29:e mar @ 08:47

Kolla när ställen i hela världen släcker ner inför Earth Hour.

 

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article4765759.ab

 

 

Mäktigt, tycker jag!

 

 

 

 

 

 

Så här får man inte göra!!!

lördag den 28:e mar @ 20:06

Kolla det här klippet

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article4740295.ab

Jag förstår inte.. fyfan, jag skulle gråta blod!!


 


Förövrigt är det Robinson 2009 nu och älsklingen har inte kommit hem än. Han hörde inte av sig förrns för en timme sen heller, så jag har nyss ätit dagens mat. Korv med lite strips..   Usch, han hade väl kunnat höra av sig tidigare så jag hade vetat att jag hade kunnat äta själv!!!


Näej, somsagt. Robinson nu.

 

 

Ha en bra kväll peepz!

 

 

 

Morgon hela dagen

lördag den 28:e mar @ 14:22

För mig är det tammesjutton morgon hela dagen idag. Har sovit i typ en timme eller nått i soffan, och nu äter jag yoghurt o müsli. Haha. Min andra frukost. Fast jag har dessutom hunnit äta chips och dipp och en chokladbit. Haha, älskar mina dagar i soffan. Onyttig och sovig och slö och... allt dåligt och slappt!

Eller jag har jobbat lite och ska jobba mer nu, när jag vaknat till liv igen, med presentationen till Turismen på måndag. Australien, det är iallafall intressant och en rolig presentation att göra :D


Men nu är det Cheetah girls på TV, så kollar på det fortfarande.

 

Hoppas ni haft en bra dag hittills iallafall.

Vad ska ni göra ikväll?

 

Jag tror vi bara ska äta mat och kolla på Robinson, ganska ovanligt för oss att inte festa en löningshelg... men är man sjuk så är man, stackars älsklingen då..

 

 

 

Framsidan på Vouge

lördag den 28:e mar @ 11:29

En vacker dag så... en vacker dag...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brr.. härliga vårväder..

fredag den 27:e mar @ 16:08

Nej usch. Jag och Carro skulle ner på stan för att göra våran fältuppgift. Men det var sviiinkallt! Frös redan när vi var på parkeringen på skolan. Så vi sket i det. Såg sen att syrran hade skrivit o frågat om jag ville gå på stan med henne ett tag. Men jag har knappt nå pengar, så kan inte svara. Och jag fryser, så då vill man inte.


Ikväll blir det nog lugnt.

Eventuellt bara mat och film, jag och eelsklinen har inte sett Yes man. Så det är en idé. Han är ju sjuk, så blir en luuugn helg! Kanske åker med honom till Örebro för att hämta en miniprojektor. Det är nog vad han kan sträcka sig till att orka i helgen.

Det och mecka BMW och försöka få värme i den igen.

 Han hade lämnat in den på BMW, hade den där 2 dagar och dom gjorde inget mer än felsökte. Skiten kostade typ 3 lök och ville göra ett ingrepp för ytterliga 4, det är ju stört.. så igår var han inte på så bra humör..

 

 

Näeh, nu har jag redan käkat en glass ( fan jag kan inte ens äta glass utan att det gör ont. Trodde inte jag skulle kunna äta upp den när jag kom till struten, men det gick bra :D
Men inte nog med det, jag smällde i mig det sista av popcornen från igår ^^
Snacksdag idag, är sugen på chips och dipp nämligen, så det är mitt mål idag.

Övertala älsklingen att köpa det. =DD

 

 

 

 

 

 

Rajtantajtan med Ulla, haha

fredag den 27:e mar @ 12:39

Angående rubrik så sa våran gamla lärare "jaa, vi ska ju ha lite rajtantaajtan sen" angående någon dag kanske nästa vecka eller vad det va..

Nu jobbar jag lite med Näthandel A, vilket vi har just nu, men allra mest med turismen, som mååste vara klar på måndag.. ajaj.. måste nog ladda ner rätt microsoft office på datan hemma. Open office ger fel mått och grejer, iiicke så bra. Blir helt knäppt.

 

 

Nej, nu måste jag fortsätta.

 

Vi hörs senare!

 

Undrar vad som händer ikväll... kanske godis och god mat :D

 

 

 

Soolen skiner och fåååglarna kvittrrrar

fredag den 27:e mar @ 07:53

Godmorgon godmooorgon, hööör fåglar sjunga glatt.. tralala..

 

Idag är det sol igeeen! Och det är mindre minusgrader, eller, det är varmare än tidigare mornar kanske man säger. Har ju varit 12 och 8 minus men idag var det en 5 minus. Underbart! Börjar alltså bli varmare i luften, men jag ska inte hoppas på för mycket. Stod även på väderprognoser att det skulle vara snö/regn idag.

Men det skiter jag i, är glad för solen i varje fall!

Att vakna, kolla ut och där skiner solen, det... det är ju för underbart!

 

 

Nu har jag ätit frukost, läst på lite mer latinska skelett och muskler och ska börja tagga för Fitness prov om en stund.. oj oj..

 

 

Håll tummarna för mig!

 

 

För latinska. ja det är fan inte lätt inte...

 

 

 

Kanske därför jag skakade?

torsdag den 26:e mar @ 19:10

Nu kom jag nyss hem från sjukgymnasten. Det var läskigt. Jag skakade i benen rätt mycket när han höll på o massera. Kändes som att jag skakade iallafall... men han var läskig.. det var som att han raggade på mig, fast ändå inte.

Det äckliga var ju att han påminnde om mitt ex. Eller ex och ex.. han jag förlorade oskulden till iallafall. Kanske därför jag skakade?

 

Och när han väl ska kolla på mig säger han "ta av dig linnet och sätt dig där" fast han frågade iufs om det var OK. Men han var snäll hela tiden, fast han typ "knäppte" mig på näsan när jag var "dum" och inte slappnade av när han grejade och donade med armen.

Sen donade han med nacken och helt plötsligt "rycker" han till och det knakar i hela nacken.. sen gör han såklart likadant åt andra hållet, fy faaan! Jag typ gapade rakt ut: MEN DU MÅSTE JU FÖRVARNA!   men han tyckte inte att han kunde förvarna sina patienter för sånt där, haha.

 

Det coolaste och skönaste var iallafall när han försökte sig på och tillslut lyckades sträcka ut ryggraden, ooj vad det knakade, och ooj vad skönt :D

 

 

 

 

 

 

Nu är min sjuk-älskling uppe och går och gör mat åt mig innan han skulle bli sängliggandes för resten av kvällen.

 

 

 

Han verkar inte sådär jätte sjuk, inte täppt iaf. Men det påstår han att han är, haha. Tokis.. men jag ska inte säga något och vara snäll och klappa honom så snällt på huvudet så kanske han mår bättre sen, *eEeehrm*

 

 

 

Sjuk- hem,- gymnast, -ling...

torsdag den 26:e mar @ 15:08

Ja.. min käresta är sjuk säger han.. Det suger. Men jag vill inte hem.

Idag kan jag åka hem, men inte imorn.. så kanske borde åka hem idag, igen? Men.. neej.. eller? FAN, är så jobbigt att ha två "familjer". Är inte hemma så ofta, så kanske kan åka hem idag igen om mamma vill hämta mig i Heby, eller jag kan ju gå dom där 10 minutrarna till torget eefter jag varit hos sjukgymnasten igen för att åka till morgongåva, eller iufs, det är ju samma sak som att jag måste gå dit för att åka tillbaka hit, till Sala.

Fan.

Får se om Matte hinner höra av sig, så kan jag bestämma mig då om inte annat.

 

 

Nej.. det här suger.. Måste duscha först också, äckelvarm blev jag idag i solen och vinterjackan. Och när man ska till sjukgymnasten och lyfta på armarna - eller ja, ena armen iallafall - så vill man nog vara fräsch kanske :D

Det är ju som att gå till gynekologen och inte tvättat sig mellan benen på 2 dar, haha.

Sjukt vidrigt kan man säga!

 

 

 

 

 

 

 

 

Icco ocrurala, latissimus dorsi osv osv..

onsdag den 25:e mar @ 19:22

Godkväller!


Jag sitter här och försöker lära mig lite latinska. Japp, latinska. Närmare bestämt muskler och skelett på latinska och sen vad musklerna heter på svenska ska jag ju kunna och vad musklerna har för funktion. Det går, ja, inte så här super kanske... haha. När mamma sagt vad en muskel heter som jag inte kan redan, och sen frågar 1 muskel senare vad den förra hette, så har jag glömt.. helt sjukt. 17 år och har ett minne som en.... en......... en..... vafan säger man? en fågel? Nej, en FISK äre väl? :D Jag har minne som en FISK!

Nej, nu måste jag kila igen, dom vill spela mer Wii sports.

 

 

 

Körkortskostnad

onsdag den 25:e mar @ 10:34

Jag har nu bokat tid med mamsen när hon ska hämta mig vid bussen. Jag skulle inte handla åt henne, men jag ska gå till Nisses Trafiksskola och kolla om dom har en "prislista" jag kan få med hem och räkna på vad allt kan tänkas kosta. Om dom inte vill hjälpa mig. Ska gå om en stund så vet jag att jag hinner dit och sen till bussen som går 11:06.

 

Först måste jag borsta tänderna i hundra år.


Nä, det tar inte hundra år, är faktiskt inte så mycket jobbigare än att borsta tänderna utan tandställning, DET är ju bra iallafall!

 

 

:D


 

 

 

Aj aj , fy på mig!

onsdag den 25:e mar @ 07:54

Godmorgon my darlings!

Idag är en bra dag! Eller ja, haha, det är fint väder iallafall ( och ISKALLT! -9 just nu.. :|  )  och jag är ledig. Eller, ehe... ledig kanske jag inte är, men jag sjukanmäler mig, på den ääända lektionen jag har idag nu på morgonen, en timme.

Ovärt.

Orkar inte sätta på mig kläder o gå ut i den här kylan just nu. Ska duscha och grejja, sen ska jag somsagt kanske gå och handla åt mamsen på Willy's sen åka hemhemhem till henne och syster - som har vattkoppor, stackarn.

 

 

Hem ljuva hem, skoogen!

 

Solen, min bästa vän.

 

 

 

 

 

 

 

Datafreaks framför TVn i sängen

tisdag den 24:e mar @ 22:25

haha, nu ligger jag och älsklingen här i sängen, med en varsin laptop i knät och TVn är på! Lagomt nördigt och osocialt sådär :D


 

 

Men jag har kämpat över att få ner någon powerpoint, och nu har jag fått det men det blev inte helt ultimat då det är Open office, vi har Microsoft office i skolan... men det får funka!

För på måndag måste våran presentation om Australien vara klar, men det kommer jag klara galant :D Tar med mig datapatan hem till skogen imorgon bara helt enkelt, har hela dagen på mig då också. Har bara en lektion på morgonen imorn ( VÄÄÄÄRT!!!? )

Sen ska jag kanske gå och handla billig mat på Willy's åt mamma sen åka hem, hihi ^^

 

Har iufs en Lindex presentation och göra också.... suck....

 


Jaja, det oooordnar sig ska du se, lilla liiiiilllaaa "LILLA" caroline.

Men nu borde du sova, GODNATT!

 

 

 


 

 

 

inte direkt min dag idag..

tisdag den 24:e mar @ 16:06

Jävla skit. Eller okej, jag kunde äta riktig mat idag ( inte fil som jag trodde ) utan problem. Men jag har ju fortfarande lite ont i tänderna, sen satte jag på mig en tröja jag tyckte luktade svett hela dagen = inte så freeesh!!

 

Och när väl slöjden började så trodde man väl allt skulle bli bättre eftersom jag sett fram emot det sen förra veckan. Allt börjar bra sen krånglar Overlocks-maskinen.

Sen när jag ska sy på vanlig.. ja.. då krånglar den HEELA tiden!

Nålade tillslut ihop alla delar och börjar komma nån' vart..  Då får jag för mig att klänningen kommer se dum ut...

 

( bilden här är en jääävligt snygg "skiss" av den ;D )

 


Jag nålar ihop allt lite seriösare och ska sy ihop alla delar på ena sidan iallafall tänkte jag, på en 10 minuter, som jag hade på mig. Nej.. då krånglar skiten igen!

Okej att den typ fastnar och syr på samma ställe näst intill hela tiden, det kan jag leva med. 

Men helt plötsligt så ska den börja bugga ur på riktigt det sista den gör.

Känns det bra?

NEEEEEJ! Blev gaaalen!

 

 

 

 

Men nu så.. nu är jag hemma och mycket mer dåligt kan nog inte hända när man ligger i soffan resten av dagen ^^

 

Det är tur det, Jag <3 soffan+TVn

 

 

 

 

 

 

 

Jag är släkt med Ugly betty!

tisdag den 24:e mar @ 11:11

Jag känner mig jävligt lik henne iallafall, när man ler känns det som att det sticker ut något typ 2 cm utanförkäften, galet jobbig känsla!!!


Men iaf, jag är snygg!!! *ehe..*

 

 

 

Just nu har vi sista lektionen innan lunch, vi har inte redovisat vårat "Lindex-jobb", och kommer inte kunna göra det nu närmast heller, haha. Kameran ligger hemma och imorgon ska vi börja med en annan fältuppgift, om Skyltfönster och färger.

Men .. dryg kvinna som alltid ska göra tråkiga lektioner och sen, som pricken över i:et så får vi lika tråkiga fältuppgifter, det är fan inte roligt! Inte konstigt att vi är elaka mot henne.

För Ja, det är vi! Vi driver med henne, hon fattar ju ingenting!!!

Är det lagligt att ha en lärare i handelsämnen som typ är retard?

 

 

Förövrigt är det textilslöjd idag och vi kommer äga med våra klänningar, jag och Carro!
Längtar tusan! Hoppppppaaaas den sitter bra bara.

 

 

 

Woohooow, tandställning is the shit

tisdag den 24:e mar @ 07:49

Eller njaej.. ptja.. det är ju coolt att man kan ha en grej på och sen ha typ perfekta tänder! Men det var det värsta jag haft i munnen någonsin nästan!

 

Jag låg där och kunde se i spegeln ibland, tänkte " men.. dom är ju värsta små? Vad söta! Det här blir nog inga problem!" 

Sen tar hon ut skiten och jag ska stänga munnen och första tanken blir "..har hon glömt något kvar i munnen..?.....  AAAH! DET ÄR TANDSTÄLLNINGEN! JAG KAN INTE STÄNGA MUNNEN! AAAAAAAH!"

 

Och nu när jag vaknade hade jag först glömt det sen kom jag snabbt på det igen när jag rörde på munnen. Och nu är jag bajs öm i tänderna. Igår var det ingen fara men nuså.. aj aj... blir fil idag!

 

 

 

Tralala, så äre! Och så fåre va..

 

 

 

 

 


 

 

 

Tatatatatatandställning idag då

måndag den 23:e mar @ 07:58

Japp, nu kryper det allt närmare.. om bara en 8 timmar ligger jag där och får skiten fastsatt.

Har surfat runt om tandställningen nu hela morgonen, att kändisar haft det och sånt i vuxen ålder och andra också som skaffat i vuxen ålder, det gör att det känns helt okej att skaffa skiten. Kommer bli såååå snyggt sen! Jag har inte världsstora problem, men framtänderna är så pass snea att jag inte kommer åt så bra.. så jag får det gratis av hälsoskäl iallafall :D


Min snälla pojkvän stöttar och säger att det kommer inte märkas sen, om någon vecka, man kommer inte tänka på det. Så det är bra! :D

Det kommer bli skitbra det här!!

 

 

 

 

Nu ska jag äta godis, bara för att!!

 

 

 

Twitter

söndag den 22:e mar @ 20:01

Update:  Nu blire en snabbdusch och sen hopp i säng med godispåsen och älskling till Wipe out. 

Puss och godnatt på er!

 

 

Sista tandställningslösa natten på kanske 2 år... ska njuta varenda sekund!!

 

 

 

 

 

 

 

Trött, nerlagd skidbacke & övergivna hus..

söndag den 22:e mar @ 18:07

Japp, när jag kom ut till skogen var det god mat sen kom egget och zoccan och så blev det en trip till en skidbacke, sen såg vi ett övergivet hus vi kikade in i lite snabbt, sen var det fler konstiga skjul och grejer, och en maassaaa konstiga vägar ( och vägar icke i bruk ) blev det. Så nu är jag skaapligt trött i huvet, eller kroppen kanske.. lagomt seg sådär iallafall, haha.

Kommer nog somna tidigt ikväll, igen..

 

Men nu blir det lite mat, kött och goood sås från igår, sen kanske duscha av sig och krypa ner med filt i soffan på riktigt... söndags göra!  

I love it!

 

 

 

...och imorgon är det dax för tandställning...

 

 

 

 

 

 

 

Långlångpromenad!

söndag den 22:e mar @ 11:55

Japp, nu ska jag ta en långpromenad!

Har ätit tillräckligt mkt godis den här helgen utan att röra på mig, så nu ska jag ta ungefär en timmes promenad ut till älsklingen i skogen, hem till hans föräldrar.Läs hela inlägget

 

 

 

Uppe med tuppen

söndag den 22:e mar @ 08:30

Godmorgon!

Ja, jag är vaken redan. Klockan är 08:23 i skrivande stund. Somnade rätt tidigt igår, blir varmt i sängen när man inte kan sova o vänder sig hela tiden + att armen är CP igen... så jag är uppe o sitter i soffan o väntar på att älskling ska vakna :D Inte för att det spelar någon roll egentligen... han ska ju ändå ut och mecka bil idag nästan på en gång nu.. tråååkiiiigt!

Jaja, kanske kan följa med o gå runt o fota saker en stund, sen en långpromenad hem!  : )

 

 

 

 

 

Har ni kollat mina bilder på www.marianova.se/users/lindblaa nu då? Isåfall, vad tyckte ni?

 

Jag bjuder på en till här också ^^

 

 

 

 

 

Natur och djur bilder

lördag den 21:a mar @ 17:03

Nu har jag laddat upp några bilder på natur och även en på en häst som jag blev helt förtjust över, att den lilla vanliga digitalkameran vi har kunde åstadkomma den bilden är helt otroligt. Vill ha systeeemkaameraaa!!!

 

 

Gillade även den här..

 ..men det kan alltid bli bättre..

 

 

Somsagt, fler bilder hittar ni på http://marianova.com/users/lindblaa

 

 

 

PUSSS ;*

 

 

 

 

Maria Nova

lördag den 21:a mar @ 15:48

Hej på er!Har startat ett konto på Maria Nova, blogga där kan ge pengar, 10 öre för varje unik besökare.

Jag tar ju gärna kort på natur och så, har ingen mega kamera men tar kort ändå och fixar till dom på datorn sen. Såna bilder som jag tar själv kommer hamna mer där, även recept och sånt kan man lägga ut där! :) Du kan surfa runt på forum och du kan videoblogga osv. Men det bästa är ju att du, när du fått 1000 besökare på en månad, tror dem räknar unika per vecka, så varje vecka börjar det om med unika besökare - räkningen, det betyder att, har du typ 250 st i veckan så kan du få ca 100 kronor, och då får du ta ut pengarna, fast det skattas ju på dom förstås..

 

Besök gärna mig och kolla på mina bilder jag håller på och lägga upp just nu!

www.marianova.se   och så heter jag såklart Lindblaa.  :)

 

 

 

 

 

 

New haircut

lördag den 21:a mar @ 13:27

Klippte mig själv lite igår somsagt, mest gjort blev ju på luggen. Klippte en viss längd först, men den tryckte ner mina ögon, så blev ännu kortare.. nu ångrar jag mig tyvärr :( Men inget att göra, jag överlever, det går att fixa en liten snelugg iallafall :D

 

Busade till mitt hår lite med plattången också..

 

..hihi!

Men "ruffset" försvann snabbt, och idag är det platt igen :(

 

 

 

 

 

 

Glänsar dans

fredag den 20:e mar @ 21:09

Ja jäklar vad dom får 10or på Let's Dance :D

Kollar ni på det? Det gör jag och umgås med min godispåse, som kostade 50 kronor, haha. Stod 47 när han vägde, men han sa 50? :O Det förstår jag inte riktigt... Var på en sån här videobutik. Men men, fick mitt godis iaf!

Och oj, vad länge sen jag såg Darin uppträda, han är lite av min idol. Tandställning tills han blev 19 va? Det ska ju jag också ha, hihi. Och han blev typ smått igenkänd för sin tandställning och var söt, så det tänker jag också vara. Söt med tandställning alltså! :D

Nej, nu över till TVn igen, hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll!!

 

 

Drog saxen genom håret idag,

kan lägga ut en bättre bild sen.. ^^

 

 

 

 

 

 

28 months of love

fredag den 20:e mar @ 10:46

Kan väl kanske ta och nämna att det är den 20onde idag, det betyder att det är 28 månader sen vi blev tillsammans, jag och Mathias.. En jäkla massa månader..

 

 

 


Tänka sig hur mkt vi hunnit med:


- Birdie 17 & 18, snart även 19.

- Två utlandsresor

- En Göteborgsresa ( födelsedagspresent till mig för snart 2 år sen då )

- En tripp till Luleå och hämta 300an, haha.

- En massa andra trips för att hämta bilar också.

- Elmia två gånger, snart 3.

- En jäävla massa fester

- och En jäävla massa gos o bus!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppsan hejsan

fredag den 20:e mar @ 09:51

Tror bannemig att jag fortfarande är hemma... fy på mig!

Klockan var helt plötsligt 10 över, och vi börjar kvar över, på andra sidan stan, och det hinner jag aaaldrig innan dom låser, så då är det väl lika bra att vara hemma tänkte jag.. för annars blire drygt o komma dit o har ingen som man kan ringa för att öppna dörren. Så nu sitter jag här, men ska nog ta och gå till skolan snart och äta. Eller snart, om en timme. Sen lektionerna.

Ikväll ska älsklingen festa, så då tänkte jag fan att jag ska spräcka min hundring jag har sparat från den här månadens pengar, för att betala Birdie biljetten. Får väl leva ännu snålare nästa månad helt enkelt...

...för jag ska fasiken ha godis eller något gott ikväll när jag blir helt själv med TVn,

sådeså!!!

 

 

 

 

 

Sexy babe

fredag den 20:e mar @ 07:43

Haha, gjorde slingor igår, hade fått från Jane Hellen, för jag klagade på deras hårfärg "ljusblond" skitsak, men fick en slingblondering på posten + tester med duschcremé och lotion från LdB och Vademekum, haha. En liten tub med tandkräm alltså. Snällt av dom ;)

Men iallafall, gjorde slingorna själv, började halv 5 och var klar att dra ur slingorna kl 8, men då åt jag därimellan också, men oooj vad jobbigt det var att göra det själv.. aldrig mer tror jag nog..

Haha, kände mig som en stor bebis

 

 

Kladdet är i, eller ja.. kladd var det väl inte..

 

..deras blonderingskladd är skitsämst, och tar ju slut skitsnabbt och går ju fasiken inte att kladda ut, när det är på håret så är det där och går typ inte att göra något åt det.

 

 

 

 

Eh eh eh...

torsdag den 19:e mar @ 13:57

Dax att skruva upp volymen och lyssna på lite skön musik igen.

 

 

Enyoy!

 

 

 

 

 

Eftermiddag redan?

torsdag den 19:e mar @ 10:45

Vad fan i helvete är det med den här dagen?

 

Hade samhällskunskap i tusen år, "leka" regering... lagomt virrigt och en fin huvudvärk kostade det. Nu satt jag och kände mig hungrig och tänkte " men vi slutar väl för dagen snart?" men nej.. då är klockan inte ens 11 och vi har inte ens ätit lunch än.. och vi har EN LEKTION TILL!!! Shit... jag blir galen...

 

Nej.. nu måste jag vara duktig också, som grädde på moset ( grädde på mos? ... låter sjukt äckligt, potatismos o grädde :D haha )

 

 

 

Banansmoothie

onsdag den 18:e mar @ 11:14

Hmm.. det blev ingen milkshake. Då vi inte hade någon mjölk kvar, haha. Så blev bara banan och ett halvt paket glass, vanilj med nå' mango inslag.

 

Blev mumsigt det också!

 

Väldigt smakrik banansmoothie

 

 

 

 

 

 

 

Viraltrafik

onsdag den 18:e mar @ 10:41

Påminner er om Viral trafik, ett gratis sätt att få fler läsare på.
Bli medlem, värva medlemmar och sen får du fler o fler läsare ju längre det går!

 

 

http://www.viraltrafik.se/?lindblaa

 

 

 

 

 

 

Inte så najs

onsdag den 18:e mar @ 10:32

Näeh, gick till skolan imorse och gjorde mitt lilla prov och donade lite med en presentation, men varken Carro, Sofi eller Natta var här idag.. + att jag kände mig konstigt illamående.. inte så farligt.. men obehagligt!

Så fick bli att gå hem igen, hur kul är det egentligen att vara "helt själv" en hel dag? Sen visste jag ju inte vad det var med min kropp, tänk om jag hade blitt att bli riiiktigt illamående, det hade ju inte vart så najs.


Såååå, med det så sitter jag nu här i soffan, ska göra mig en milkshake tror jag nog.

Sen ska jag kolla om jag kan åka till syrran och sen åka hem till mamma när Moa slutar skolan, skönt!

Jag ÄLSKAR att vara i skogen när det är sol, LOVE it! Underbar luft och underbar natur..

 

 

 

 

 

Ibland är det dom små leksakerna som är roliga..

tisdag den 17:e mar @ 20:36

Min älskade 22 åring är inte alltid så vuxen av sig...   men det är helt underbart att han inte är det, så de ska vara. Leva livet och ha roligt! Åldern gör ingen skillnad.

 

 

 

 

 

 

 

 

Min bror är en grym estetare!

tisdag den 17:e mar @ 19:39

Kikade lite på min brors blogg, han är helt sjuk bra på det som heter kreativitet! Och estet!

I julas tog han med en kjol han gjorde, kommer inte ihåg om jag visade den på bloggen då, jag hade den iallafall på mig den på julafton!..

 

Kolla!! Så himla stilig!

 

 

Och den här tröjan tycker jag är cool!
Somsagt, kreativt!!

"Make shit happen before shit happens to you"

och det är förresten min bror på bilden!

 

 

 

 

Själv kom jag jäkligt långt på min klänning idag, kommer nog bli skitsnygg! Hoppas bara den är skitsnygg på MIG! Men det ska den nog allt bli, jag får väl se till att den blir det om inte annat, haha :D

 

Jaja, över till 2 and ½ men nu!

 

 

 

Everyday minerals

tisdag den 17:e mar @ 07:54

Testade smink hemma hos syrran igår igen, jag gillar sminket somfan, men igår vare svårt att se om färgen hon hade funkade på mig. Man behöver dagsljus, det fanns det inte så mycket av då..

Men sidan heter iallafall www.everydayminerals.se och det är från USA, vet dock inte hure ser ut med frakt och tull, men min syster sa att hon betalade 340 spänn, ett paket med 6 delar kostar $34 vilket är ca. 293 kr. Min pojke tyckte inte att man ska beställa från USA för en sådan liten peng, men min syster kompis har ju gjort det utan problem.. så får prata med henne istället, haha. Jag SKA ha det där sminket!!!

 

 

 

 

 

 

Trycka i sig mackor

måndag den 16:e mar @ 12:50

Hemma igen!

Blev att gå hem tidigare, måste äta mer ( lunchen var ingen lyckad, blä mat som vanligt ) för sen när jag ska dra ur tand kan jag inte äta på iaf en-två timmar. Både för att man inte får pga det öppna sår man får, och sen pga bedövningen såklart.

 

Så ska äta någon macka och dricka ett glas oboy, sen kila till bussen och hem till syrran.

 

Ska kika om jag kan beställa smink med henne. Något billigt mineralsmink från USA som hennes kompis har typ blivit återförsäljare till eller något sånt. Ap billigt och skitbra smink, fick testa. Du behöver ingen concealer, du behöver bara dutta på lite extra av foundationen ( puderform ) så haru snart en perfekt finish!  Har för mig hon sa att det var 6 delar för ca. 340 kr :O   GALET! :D

 

 

 

Dra ur tand - igen!

måndag den 16:e mar @ 07:16

Godmorgon!


Idag ska jag dra ur en tand :(
Men före det ska jag ta "ledigt" från sista lektionen så jag kan åka upp till syrran och fika lite före. Bara vi två, kul!

 

Men sen måste man ju knata till tandläkar'n och ligga där en halvtimme igen antar jag, och sen bita på någon slags bandage rulle och sen åka buss tillbaka hit igen?! Nääej, tror jag fan får kuta upp till syrran igen efteråt så blodet kan sluta rinna först, haha.

 

Först väntar ju dock somvanligt skolan, och det är BLAHBLAH!

 

Men men, frukost nu iaf.

 

 

 

Bilstol i snön

söndag den 15:e mar @ 16:47

Helloooo!


Hemma igen, underbart skönt har det varit ute idag.

 

Har ni varit ute i solen idag nu då? Annars är det fy skäms på er...

 

Jag satt i en bilstol i snön ( haha, låter skumt, men det är sant! ) och lyssnade på Matte och Egget som rensade och gjorde fint i deras lada med massa motorfordon. Så satt där och lyssnade och hade ansiktet mot solen, i säkert en timme eller nått. Heeelt underbart! varit en ca. 15 grader i solen ju!!!!

Blev dock ingen kamera och inga bilder, det suger. Måste få tag på den, ska ju lägga upp youtube-klipp på crazy dans, haha.

 

Sen ska vi göra milkshake ikväll, muums! Ica har ju någon glass med mango och nånting, det och banan ska jag ha, MUUUMS säger (tror) jag bara!!


 

 

 

Kameran är väck

söndag den 15:e mar @ 09:33

Jävla skit, solen är framme, ska vara ute hela dagen idag som igår ( därav inga inlägg igår :O ) och ville ta kort. Men så kom jag på att kameran är hos Barden, glömde den i fredags. Måste få tag på honom innan vi åker ut så jag kan hämta den ^^

Igår åkte vi tidigt och började kika på M's BMW och värmen, gick åt helvete. Jävla bubblor. Den började koka också, kul.... eller nått. Var ju tvugna att börja om med luftningen. Sen tvättade jag den ( i onödan, blött o skitigt ute ju ). Mot kvällningen, runt 5 snåret, åkte vi hem och hoppade igenom en dusch sen tillbaka. Tacos sen melodifestivalen. Tuuur, säger jag bara, att inte Snälla snälla vann. Då hade jag flytt Sverige. Opera-låten var annorlunda och kan nog funka i Eurovision.

 

Jaja, nu har jag försökt väcka matte snällt i en timme, och han är ääntligen vaken! :D

Fast inte av mig riktigt.

Så snart åker vi väl ut till skogen igen och måste äta frukost, vår frukost här tog slut igår.

 

 

 

Hoppas ni får en bra dag, spendera den väl, dvs i solen!

 

 

 

I mina öron spelas nu E.M.D - Baby goodbye

 

 

 

Chilllllll och Koskenkorva

fredag den 13:e mar @ 20:30
Sitter med ett par stycken hos Barden, inte så mycket folk här, än. Antar att det kommer fler, klockan är ju bara halv 9. Men lyssnar på musik och snackar och dricker en äcklig grogg med Koskenkorva och Björnbärsdryck, haha. Ska hugga in på Passionsfrukts-sodan istället, kanske är mer lyckat.

För övrigt hoppas vi på bra drag snart. Kanske dricka på lite så JAG "lossnar" haha.

Nej, hoppas ni har en bra kväll än så länge.

 

 

 

Party party party

fredag den 13:e mar @ 18:49
Nu ska jag iväg på lite fest, hållt på och fixat mig i 2 timmar nu :D Först en dusch, sen vänta ett tag, sen föna håret. Och förresten, ni vet sån här creme från Loreal som man har till plattning, alltså värmeskydd. Dom har ju en spray också, den köpte jag förut. Och håret blir feeett och äääckligt av det, FAST jag bara har lite och hade i det när det var blött! Gaah, blir tokig! Nästa gång blir det utan den, tills jag köpt cremén..

Nej, nu måste vi iväg och äta, pizza I guess, Ha en bra kväll!

Och hejja Niclas på Let's dance!

 

 

 

Ailien-huvud med banan

fredag den 13:e mar @ 17:50

Jag gjorde ju mat igår och.....

 

..bananen ville inte gå av där den skulle..

 

 

...men bananskalet är iaf bra som skärbräda! :D

 

 

Haha, sen tyckte jag bananerna gjorde att kassler såg ut som små ailien-huvud.

 

 

 

Hot or Not-leken 2009!

fredag den 13:e mar @ 13:55

Var med och "lek" hot or not på Stylesearch!

 

 

http://www.stylesearch.se/snacka/Kvinna/2422361/Hot-or-not-leken-2009/

 

 

 

 

 

Redigerade bilder från fotning

fredag den 13:e mar @ 12:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gillar den näst sista bilden, är helt såld på den faktiskt!
Snygg "pose" och ansiktsuttrycket är bra och.. nej, tummen upp!

 

 

 

 

 

Sovmorgon utan sova - igen!

fredag den 13:e mar @ 09:18

Haha, hade ju bara en lektion idag, som jag sjukanmälde mig ifrån. Men efter att ha duschat med älsklingen imorse var det inte så mycket sömnigt kvar i mig. Så blev att slå sig ner i soffan som vanligt. Och nu ska jag photoshoppa bilder från fotningen, Woho!

 

 

 

 

 

Är du lång?

torsdag den 12:e mar @ 15:50

Känner du att du är "för" lång?
Känner du dig stor och klumpig, kanske inte alltid, men ibland?
Har du svårt att hitta kläder som passar din längd?

Ja,.. jag känner igen mig i det där, känner mig dock inte såå lång längre. Man "vänjer" sig så att säga, och de flesta killar jag umgås med är längre, så det känns skönt. Min pojkvän och jag är lika långa, och det är mer fördelar än nackdelar, så ska inte klaga om det iaf ;)

Är dock över 180, men känner mig fortfarande lika lång som för ett år sen, när jag var 178, så spelar ingen större roll. Låter dock sjuuukt långt att säga "jag är över 180" haha. Gigantisk! Det är vad jag är :D
 

Men det är nog många långa tjejer som känner att det är jobbigt... vad ska man göra åt det? Gilla läget! Framhäv dina, antagligen, långa ben och var glad över dom! Att sätta fötterna i ett par klackar gör dessutom att benen blir otrooooligt långa och eleganta!

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.stylesearch.se/snacka/Kvinna/2435691/Laaaaaaaang-och-avundsjuk/

 

 

 

Så jävla typiskt..

torsdag den 12:e mar @ 15:34

Satt o kollade mammas en gammal receptbok, eller ja, ett block där hon skrivit recept och klistrat in från tidningar osv. Hittade kassler recept, ett som är som flygande jakob, samma sås ingredienser, så blev sugen på det och tänkte " vi har inte ätit kassler nåågon gång, jag o Matte, och vill man inte ha kyckling till flygande kan man ju ha kassler, nuuu blir han nog glad!"

 

Så satt vi nu och diskuterade mat, gav några förslag, 2 kassler maträtter, och så säger han:

- Ja, det skulle ha funkat.. om jag inte hade ätit det hos mamma så mycket..

Det är nog fan det ända jag ätit den här veckan...

  

 

 

 


Såååå, kanske sket sig. Men sen sa jag att det var med flygande såsen och banan, och han gillar banan i mat, han tycker det är så gott. Så bara för det tyckte han att vi kanske kunde äta det iallafall.

 

Men är så tyyypiskt att när man kommit på något bra så är det inge bra för den andra, haha.

 

 

 

No worries, be happy!

torsdag den 12:e mar @ 14:13

Jag orkar inte bry mig om allt dåligt som händer. Iofs händer det inte så mycket dåligt, men ändå. Hade ett svenska "prov" nyss, kunde inget, men lyckades säga saker ändå så det lät som att jag kunde, eller..... ptja... något sådär. Men iaf, haha.

 

 

Och nu höll jag mig kvar i skolan ( fast vi egentligen har slutat nu ) för att göra klart näthandel tills imorgon. För imorgon kan jag vara ledig om jag vill... eller jag har en lektion, och den tror jag kanske att jag skiter i, eftersom den är på andra sidan stan och jag inte har något annat att göra efter den... så då kan man sova istället. Och träna nu ikväll.

 

 

 

Jahapp, ska hem och pilla lite på en header igen. Några idéförslag ni kan ge mig? Färger? "Tema" ?

 


Förövrigt så blir det dammning och sugning idag ( låter soft va? ;D )

 

 

 

Eh eh eh ( nothing else I can say )

onsdag den 11:a mar @ 18:08

Lady Gaga - Eh eh eh ( Noting else I can say )

 

I have something that I love long long
But my friends keepa' tellin' me
That something's wrong
Then I met someone
And eh, there's nothing else I can say

Eh eh, eh eh
There's nothing else I can say
Eh eh, eh eh
I wish he never looked at me that way
Eh eh, eh eh
There's nothing else I can say
Eh eh, eh eh

 

 

Texten är nog inte såå positiv kanske, men tycker ändå låten ändå är sååå glad och mysig. Man blir helt lugn och vill ligga och chilla i solen på stranden vid vattnet med vänner... Så den här följer nog med mig ut till solen i vår/sommar.

 

--------------

 


Nu har jag iallafall skrivigt en jobb ansökan till Coop. Pirrigt. Tror inte jag får nå jobb, sommarjobb möjligtvis. Men hoppas såklart på det bästa.

Nu har jag lovat Moa att spela ( sa ju att jag skulle behöva spela ;D ) och ska göra inbakade flätor på henne. Spännande! Har velat testa mina skills på någon annan länge nu, får se hur duktig jag egentligen är..

...jag återkommer, om inte idag så imorn!


Ha en bra kväll vänner!

 

 

 

WAAAH! Bråttom!

onsdag den 11:a mar @ 14:29

Jävla skit, jag som satt och tänkte " wow, äntligen kan jag gå sakta till bussen, vara i tid"
MEEN, nu är klockan mycket igen. Ska nämligen hem till mamsen.

Men ja.. somsagt, måste rusa. Hörs sen! Eller imorn, fullt upp hemma antar jag, måste spela en massa med syster, OCH mamma... :D


Ptju.. svettigt. Heido!

 

 

 

Olympus, Nikon, Canon, Fujifilm..

onsdag den 11:a mar @ 09:10

..Vad ska man välja?


Synd att alla billiga är analoga, vem orkar med det? Man vill ju kunna komma hem efter att vart ute och fotat och bara kunna koppla in med USB-kabel och kolla på bilderna på en gång.

Men finns några billiga digitala.. t.ex Fujifilm, men.. men.. jag vet inte.. Jag vill ha någon kamera med manuell fokuserings möjlighet.

 

 

Har ni några tips på billiga digitala systemkameror? Med den funktionen? Någon som kanske vet någon som vill sälja sin billigt?

 


Är ju ett helt haaav med olika kameror, klurigt värre. Men jag ska iallafall ha en!

Helst en inte så stor och klumpig, då kan man ta med den på fester också.

 

 

 

Party music

tisdag den 10:e mar @ 22:04

 

 

Idag får denna låt stå för dagens känslor och tankar.

 

 

 

 

 

Nu ska jag krypa ner i sängen, puss och godnatt på er!

 

 

 

 

 

 

 

Bilder från fotning

tisdag den 10:e mar @ 17:52

 

 

Lånat skivan av Carro nu, för min kommer inte komma. Fotografen skrev inte hela adressen, missade "c/o .." så då blir det lite svårt. Så får väl min nyskickade skiva på torsdag. Men nu har jag iallafall fått se bilderna. Blev lite besviken. Kanske dax att åka till Tierp nästa gång.. Plus köpa egen kamera, setat och kikat, eller jag sitter och kikar nu. Hittade en för 800, en skit bra som kostade typ 21k ny för några år sen :O Ca. 3000 beggat var det någon som skrev, men.. ja.. så får se om den här snubben/bruden svarar. Isåfall ska jag fanimej köpa den!!! Snart vår, då finns det ju huuur mycket som helst att ta kort på! :D

Jaja, nu måste jag nog ta och koka nudlar ^_^

 

 

 

 

 

"Drama queen"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fler besökare till bloggen kan du få genom..

tisdag den 10:e mar @ 08:02

.. viral trafik.

 

http://www.viraltrafik.se/?lindblaa

Gå in, bli medlem, sen är det bara börja tipsa vänner! Sen kommer nog besökarna rulla in.

 

 

 

Magic thé

tisdag den 10:e mar @ 07:07

Dom dricker magiskt the på Vakna med The voice. Haha.

Lät roligt.

Jaja, vad gör man nu då?
Vaknade som vanligt när Matte ska iväg till jobbet tiidigt. Har knappt nå frukost heller. Så idag kanske jag kan komma i tid till skolan, haha. Igår kom jag en kvart för sent. Men det blev så på slutet, för jag sprang runt och hittade ingen tröja att ha på mig, tjocktröja. Alla var blöta, men jag hade visst gömt en tröja i en låda i garderoben, fy på mig. Och på fitnessen hade vi lite "B-kurs", Vi skulle nämligen välja en låt, melodifestival låt, och det blev Alcazar och sen skulle vi sno deras moves. Lite lagomt klurigt, men kul!

 

Idag kanske det blir åka till Västerås och UF mässan med skolan, men skulle göra nå jäkla fältuppgifter MED lärarna, vem FAN vill gå runt på STAN med sina lärare? Nej, ingen!

Så får se hur jag gör, vet inte om jag pallar åka bussen heller. Med mensvärk och grejer... mens är såååå roligt btw, jag bara äääälskar det! ......................

 

 

 

Inbakade flätor i luggen

måndag den 9:e mar @ 20:25

Setat och pillat lite i luggen/håret nu, fick för mig att göra 3 inbakade flätor istället för 1.

Kanske är nya grejen?

 

 

 

Sminkning - Make up store

måndag den 9:e mar @ 13:27

Var ju på sminkning i höstas, i lördags hade jag inget att göra på eftermiddagen, så satt och sminkade mig som då. Försökte mig på det på riktigt. Använt ögonskuggorna jag fick med mig då, men inte fått till det så bra som nu tror jag. Dock använde jag mer svart till eyelinern och så än tjejen som sminkade mig gjorde.

Min favorit, eller mina favorit ögonskuggor är faktiskt just två av dom.

Microshadow - Muffin och Deadly.

Deadly kan man använda till ögonbrynen också, skit bra! Den är dock väldigt petig, man måste använda handen mycket och sudda på lite lite i taget, annars blir det fläckigt och så slutar det möjligtvis mörkare än man väntat.

 

Jag tyckte jag såg helt konstig ut när jag kom hem från Västerås och fått sminkningen, men när jag gör den själv.. I like it!

 

Perfekt partysminkning!

 

 

 

"Miley Cyrus - 7 things" inspired make up

måndag den 9:e mar @ 13:07

Jag älskar den här brudens sminkningar, hon lyckas ALLTID!
Hon får fan dom skummaste färgerna att se coolt och läckert ut bara.

Här är en mer neutral, en favorit för mig!

 

 

 

 

 

25 mil och 5 timmar

måndag den 9:e mar @ 07:28

Godmorgon!Gud, igår blev det många mil i bilen. Kändes dock inte så, bara för vi först åkte ett par mil till Östervåla och hämtade en skoter. Den gick preciiiis på släpet *tummen upp*


Sen tillbaka till Ölboms och Mattes föräldrar, där lämnade vi av den, in och kissa och ringa nästa kille. Sen for vi mot Västerås och vidare till Eskilstuna. Hämtade en liten söt kina-fyrhjuling. Mot Västerås, stannade för lite käk på McDonalds och sen hem. Lekte lite med kina-grejen och sladdade på snövägen, haha. SKIT KUL vare faktiskt, men den är på 50cc, är för "mellanstora barn" och gör 30 km/h.. Så den är rätt trött, så lär inte vara så rolig på torr väg, haha. Men sen, 1½ - 2 timmar senare så är det mat i skogen ( huset alltså, inte bokstavligttalat ute i skogen, på en stubbe ), så vi satte oss och åt middag igen! :D Men det var mumsigt.

Nu äre lite rostmackor som gäller sen ska jag nog fanimej äta min semla.. eller nej.. den får nog vänta tills i eftermiddag, äta den till bildspel. För idag måååste jag få min skiva!!

 

 

 

3 timmar hit, 1 timme där, 3 timmar dit..

söndag den 8:e mar @ 09:33

Ska till Östervåla och hämta skoter med älskling nu, han ville ha sällskap. Men det visade sig att han även ska till Eskilstuna sen, haha. Så först åt ena hållet, 3 timmar fram o tillbaka, sen lämna av skotern hemma o så, sen vidare mot Västerås och Eskilstuna. Så idag blir det nog donken till middag, haha.

Tar med mig godispåsen så jag har något att göra i bilen iallafall, ska låna hans systers bil, med noooo radio! SUCK!

 

Nej, nu måste jag gå och skita ( haha ), borsta tänderna och åka. Hel dag i bilen... men ikväll ska vi test köra det vi hämtar i Eskilstuna :D

 

 

 

 

 

 

Första bilden från 28/2

lördag den 7:e mar @ 22:02

Titta, titta, titta!!!   Första bilden på mig jag sett från i lördags hos Ramström!

 


Finns goda chanser att många bilder kan blivit bra, tror jag, efter att sett denna. ;)
Åååh, längtar tills på måndag! Då ska jag kolla på bilderna hela dagen eller nått, haha.

 

 

 

 

 

Chris dunkade Rihannas huvud i dörren och bet henne

lördag den 7:e mar @ 13:01

Enligt  en artikel ska grälet i bilen ha börjat med att Rihanna läst ett långt sms på Chris telefon, skickat från en ej namngiven kvinna.

 

Rihanna ska ha reagerat på innehållet i sms:et varpå Chris ska ha försökt tvinga sin flickvän ut ur sin Lamborghini och bankat hennes huvud mot fönstret på passagerarsidan.  

 

Enligt rapporten ”vände sig Rihanna mot Chris, varpå han slog henne över vänster öga med sin högra hand”. Efter detta ska Chris ha återupptagit bilfärden medan ”han fortsatte att slå henne i ansiktet med sin högra hand och styrde bilen med sin vänstra hand”.  

 

Polismannen De Shon Andrew fortsätter att beskriva händelseförloppet, och skriver att Chris ska ha sagt följande till Rihanna.  

 

— Jag ska banka skiten ur dig när vi kommer fram. Du ska få se, vänta bara!  

 

Hotet fick Rihanna att ringa upp sin assistent och be henne ”se till så att polis är på plats när jag kommer hem”. Samtalet ska ha fått Chris att ännu en gång hota flickvännen.  

 

— Du gjorde det dummaste du kunde göra. Nu ska jag verkligen döda dig.  

 

Rapporten hävdar även att Chris bet Rihanna, tog stryptag på henne och att hon nästan förlorade medvetandet.  

”Brown fortsatte slå henne och hon knöt sina händer om sitt bakhuvud och böjde sina armbågar framåt för att skydda sitt ansikte”, fortsätter den chockerande rapporten.  

 

Till slut började Rihanna ropa på hjälp och Chris klev ut ur bilen. En civil person, som bor i området där bilen stannat till, hörde ropen och ringde polisen.


 

 

Helt galet, förstår inte att hon är tillsammans med honom igen/fortfarande - och därav inte gjort någon anmälan, men han är ändå åtalad för angrepp och olaga hot.

 

 

 

Hoppas pojkfanskapet åker fast!

 

 

 

Vill du ha fler läsare till din blogg?

lördag den 7:e mar @ 12:48

http://www.viraltrafik.se/?lindblaa

 

Viral Trafik är en sida där du skriver upp dig som medlem, genom att gå in på andra bloggar och få koder. Jag ska testa nu och se om det funkar. Men sidan gör ju verkligen så  vi bloggläsare hjälper varandra. Bra grej! 

 

http://www.viraltrafik.se/?lindblaa

 

 

 

Pilates @ home

lördag den 7:e mar @ 11:37

Ååh, satt och googlade lite, och kom fram till att googla pilates, hittade den här skitbra videon!

http://video.google.com/videoplay?docid=654094089166528827

 

Så har testat på den lite nu, kändes i mage och lår verkligen! Och då har jag bara kört 24 minuter in i videon, den är nästan en timme lång. Skit bra träning för den som vill forma/slimma kroppen, känns så skönt också, du tränar samtidigt som du stretchar hela kroppen! Ni borde testa!

 

 

Kör den kanske senare idag, lite mer seriöst, men då kan jag ju nästan halva filmens övningar, åh vad glad jag blev nu! Hittade något jag kanske kan tänkas göra oftare hemma, närsom. Inte alltid man har tillgång att åka bort till gymmet eller så.

 

 

 

Lördag, 7:30, dax för..

lördag den 7:e mar @ 08:28

Haha, vaknade tidigt idag. Vaknade först vid 1 av att mattes telefon ringde, men han fipplar på radion/alarmet.. knäppis. Sen vaknade jag vid halv 6 av att min arm värker satan, var tvungen att gå upp och ta en ipren, shit alltså. Galet. Sen vaknade jag senare, och då var matte lite gosig och ... ja... myssugen kanske?

 

När han duschat av sig så går han sen till köket och DISKAR?! Jag menar.. han brukar ju sova till iaf 9 och blir nästan sur om man råkar väcka honom tidigt. Och så går han upp självmant innan 8?

 

Knäppis. Jaja, eftersom jag inte brukar kunna sova när jag väl vaknat, och dessutom somnade till Let's dance igår. Shit, mitt liv innehåller ju förfan bara sömn nu mer nästan?!

 

Tråkigt värre ju.

 

Ikväll ska jag iallafall ha något att äta på ( läs; godis!! ) om dom festar ikväll, för han festade inte igår. Så länge man har något att äta på så håller man sig vaken, riktigt bra tycker jag ;) Och tjockt!

 

 

 

Vad ska ni göra idag då?
Blir nog soffan hela dagen för mig och.. och.. och.... kanske Photoshopa lite och sen.. nej.. jag kan inte planera något än. Soffan är dock bokad för hela dagen fram till i eftermiddag iallfall

 

:D

 

 

 

fest hit och fest dit

fredag den 6:e mar @ 16:17
Jäkla skit då. Matte hade blivit uppringd typ 100 gånger av sin syster och blivit frågad att följa med på krogen. Men det kände han inte så mycket för.. åka hem till Sala, dricka lite och sen åka tillbaka till Västerås, för att sedan åka till Sala igen, haha. Så han skulle skita i det, sen säger han att Ztrider är på honom om fest, och Ztri har inte vart ut på jääätte länge. Så då ska han gå ut ikväll iallafall, haha. Så synd att jag inte är 18, så kunde jag ju följa med =/.. tråkigt att alltid behöva sitta hemma..

Men så är läget...

Inte fick jag min skiva heller. Carro fick men jag har inte fått den.. och hon kunde inte skicka över några bilder heller, hon sa att hon själv hade det segt att kolla på bilderna för dom är så stora. Så.. får helt enkelt vänta till måndag. Eller kanske imorn/söndag om Carro vill/har tid.. hihi.

Jaja.. nu ska jag äta något och kolla upp vad Matte ska äta senare, kanske kan följa med och äta pizza eller dylikt iaf. Sen är jag sugen på popcorn, så blir popcorn ikväll i min ensamhet, höhö.

 

 

 

Miss Huvudvärk

fredag den 6:e mar @ 13:29

Fick ont i huvet imorse efter pilatesen. Och har fortfarande. Vi sprang upp i lägenheten så jag kunde sätta på mig något under mina mjukisar, fröös när jag gick genom stan imorse till gymmet. Men nu svettas jag istället. Så jobbigt nu när det börjar bli "varmt" ute. Då börjar vinterjackan och tjocktröjan bli för mycket, men en tunn tröja - för lite. Finns inget mellanting.

Trodde jag kanske skulle hunnit fått posten imorse vid 10, men nej. För då hade vi setat och kollat bilderna innan lunchen. Men nu får jag hoppas på att dom kommit och så kan jag kika på dom när jag kommer hem, IIIIIHP!   HOPPAS!

 

 

 

Nu har jag haft Inköp och varuhanterings-prov. VG nästa! Woho! Svarade på alla, bara EN fråga jag tror att jag inte klarade. Svarade nästan.. men.. nä.. skitsamma. Är virrig i huvet.

Så ska hålla ut en halvtimme sen gå hem och äta macka med gubbröra, hihi!

 

 

 

Jag tror det är kaos på toaletten

torsdag den 5:e mar @ 17:58

Ja jävlar, handlade på Lidl, gick upp och sen får jag en fråga.

M - Vad ska du göra nu?
C - Hmm.. jag ska koka ägg!
M - ....köpte du ägg?

C - ... Men ååååh!

så var bara att gå tillbaka :D tur att det ligger en ca 50-100 meter härifrån, annars vettefan, haha.

 

Här är ena delen, .. som blev med hem från början..

 

Man får ju inte glömma nästan det viktigaste!! .. men det gjorde ju jag..

 

För hårdkokta ägg ska du lägga dom i kallt vatten som precis täcker dom. Sen koka upp och koka i ca 8 minuter, det är precis vad som försigår nu! Snart maaat, hihi.

 

Tror det är lite kaos på vår toalett nu..

 

 

 

röriga gubbar

torsdag den 5:e mar @ 16:54

Snart kommer älskling hem, då ska jag visst laga mat naken säger han, haha. Det får han nog övertala mig lite hårdare om isåfall..   Ska bara koka ägg och skära lök, sen är vi ready to go. Blir gubbröra med tonfisk. Såå mumsigt. Och lite mysig mat, man sitter och skalar ägg och blandar gubbröra tillsammans. Så man äter inte bara och sen är man klar. Utan man sitter och umgås liksom.

Och ikväll är det Stockholm Arlanda, 20:00 på 5an är det väl? Det vill jag se!

Måste slå upp boken och plugga, svara på 30 frågor sen är jag klar.

Men jag har tid att plugga när matte ska mecka datorer och tvättmaskin, DEN ÄR TRAAASIG! PANIK! Vi är verkligen i tvättbehov igen.. och den hade gått sönder igår när han skulle tvätta. När den centrifugerar sådär, snurrar snabbare för att bli av med allt vatten, så hade den gått sönder, skumt!

 

Får han den inte fixad måste vi ta oss ner i källaren och tvätta där..... creapy.... helt tyst.. bara en massa fläktar och tvättmaskiner antar jag, efter vad han har sagt.

Men you gotta do what you gotta do!

 

 

 

Sovmorgon utan sova

torsdag den 5:e mar @ 09:19

Haha, missade bussen imorse hemmifrån mamsen. Den gick 2 minuter tidigare än den brukar enligt mamma. Så.. nu har jag sluppit Samhällskunskapen, skönt det. Så tänkte att jag skulle passa på att gå upp hit till lägenheten och byta kläder för en gångs skull.

 

Har liksom gått i mjukisar varje dag den här veckan. Så nu är det nog dax att dra på sig ett par jeans och en annan tröja. Och kanske smink.. eller njeee... snöar ute.. så blir ett par jeans och stor tröja idag, haha. Orkar inte bry mig alls den här veckan. Inte ens till provet i måndags/tisdags. Soft vecka helt enkelt...

 

Nej.. nu blire en godisbit och chilla lite till, sen måste jag dra mig.. i tid så jag inte kommer försent till nästa lektion också     : )

 

 

 

Flashback på livet

onsdag den 4:e mar @ 19:48

ja jävlar. Setat och kollat en massa bilder. Man vill ju nästan vara liten igen, så jävla söt jag var när jag var liten.. eller mindre (?) ;D.


Var en bild på mig och min bror när vi var små. Sa att jag var tvungen att ta kort på den eller nått, men då fick jag den istället. Så den ska jag ta kort på och lägga in imorgon!
Och sen tittade på bilder från resor etc, man känner ju igen sig och kommer ihåg platser och grejer, även om man inte är "jaa, och sen gick vi dit, sen köpte jag en glass och sen slog jag honom ochsen sa jag det.." men man känner igen det ändå, får en liten flashback och ser några sekunder från den platsen/stunden som ett filmklipp. Så även om bilder inte säger mer, så säger den iallfall 1000 ord...

 

 

Nu blir det en macka och en tallrik yoghurt, gjorde paj för någon timme sen, matpaj alltså, men den mättade visst inte någon av oss tillräckligt. Så blir bänkad framför TVn och Semestersvenskar till 9, sen sängen..

se om jag kan sova heela natten inatt nu när jag är hemma..

 

 

Godnatt bloggen!

 

 

 

Onödig blogg

onsdag den 4:e mar @ 13:29

Usch.. känner att jag vill ha ett riktmärke i bloggen att gå efter. Så folk liksom kan använda min blogg till någon nytta, inte bara läsa om mitt underbart ovärda liv där det inte händer mer än att man äter olika maträtter varje kväll...

Ge mig gärna tips på vad man kan blogga om?
Ska jag köra på lite hårdare med sminktips? Stå där i badrummet och mixa med olika färger på ögonskuggor och lägga ut?
Eller ska jag blogga om sex?
Ska jag kanske blogga om nyheter jag tycker är intressanta varje dag?

 

Tycker ju själv att min blogg är tråkig, ibland har jag mina ljusa stunder och skriver klyftiga eller roliga eller bra inlägg...

Nej.. jag kör nog på med någon blandning mellan smink och nyheter. Tycker det är kul att skriva, så tänker skita i vad alla tycker o säger o klagar. Min blogg är mitt lilla ställe jag kan återkomma till varje dag och skriva ner saker som sker eller som händer i mitt huvud..

 

 

Kan ju också informera om att nachochips faktiskt är rätt gott till vanlig dipp det också! Mumsar på det nu som liten lunch/mellanmål. Måste ju vara lite nyttigt nästan? Iaf i jämförelse med vanliga chips..

 

 

 

värmebölja

onsdag den 4:e mar @ 07:32

Ojojoj , rena värmeböljan!

Snön som kom i måndags kan jag nästan tro är den sista för den här vintern. För igår var det varmt ( någon plusgrad ) och blött. Jag stiger upp ur sängen och vrider på persiennen och det är lika blött idag. Det är 2,5 plusgrad. Galet, nu börjar det nog trappa mot våren. Det sägs ju att vi ska få en varm och skön vår! Alla sitter och njuter i solen på altanerna och gosar i bara en tröja. Blommorna slår ut överallt och vi kommer snart kunna plocka tussilagosar, hihi.

Titta va söta!

Längtar redan efter dom små glada rackarna som bara lyser upp våra vägkanter.

 

 

 

 

Nu ska jag äta upp mina rostmackor med kyckling, muuuums. Sen äre skoldax igen... suck..

 

 

 

Tillfällig, ny design/header

tisdag den 3:e mar @ 21:53

Haha, blev lite pill och nerladdning av fonts, pysslade en stund nu och blev inte som jag tänkte mig från början, det är kul!

Så tänkte bjuda på den sålänge, så byter jag nog imorgon igen!

Nu blire tandborstning sen sängen!


Hugs & kisses

 

 

 

Designat en header

tisdag den 3:e mar @ 19:23

Tjofräs på er!


Har inte hunnit bloggat. Satt och pratade med Sara om hennes blogg och header och så. Hon skickade lite bilder och jag satte igång och försökte plocka ihop ideér. Skickade ett klart förslag till henne som hon faktiskt gillade och har på bloggen nu. Se nedan.

 

 

Vad tycker ni? Blev den vårig/somrig och glad? Som jag var ute efter..

 

Jaja, nu ska jag nog fortsätta designa och dona. Blir nog en ny header till mig, haha. Galet vad jag byter! Men jag tycker det är så roligt! Gör jag den någonsin ful så får ni hojta till! Vill ju inte sitta här och ha en blogg som är FUL! Man ska ju vilja komma tillbaka och läsa och bli glad! Så... era åsikter är dom viktigaste..

Återkommer senare.. antagligen möts ni då med något nytt!

 

 

 

Vitt linne är bas

tisdag den 3:e mar @ 07:48

Godmorgon!

 

Köpte som ni vet ett linne igår, ett vitt, rätt långt. Så den är bra att ha under andra tröjor osv som är lite långa så dom räcker över rumpan. Hade den på mig igår kväll, men hade inte tagit bort den där lappen. Så imorse när jag tar upp den tänker jag sådär en sista gång " är den verkligen värd pengarna? Ska jag ha den kvar?.. Ett vitt linne är bas, det är aldrig ute.. klart jag ska ha den kvar!" .. Ja, jag är sådär rädd om pengarna och kan få dåligt samvete över saker jag köper. Men det jag köpte igår var verkligen underbart värt pengarna! Får helt enkelt leva snålt framöver. För nu har jag 400 kvar. Sen till nästa månad beställer vi nog birdie biljetter kan jag tänka mig. Det är 400 det, sen Elmia, det behövs 200 till det för inträde sen mat. Så 300. Då går 700 bort av 1050 kr som man får i studiebidrag.. galet..

 

Man blir så frustrerad. Man vill bara ha ett jobb och kunna shoppa lös en gång i månaden. Alltså, om man bara kunde få en tusenlapp till. Då kan man ju åka och göra ett inköp av kläder, skor eller något man behöver, iallafall en gång i månaden, för den där tusenlappen. Sen en tusenlapp över till mat hela månaden för mig som bor hemifrån oftast.

Jaja.. nu ska jag nog borsta tänderna, pudra näsan med solpuder, ruffsa till håret och gå till skolan.

 

Sååå skönt att inte behöva bry sig eller behöva dona med utseéndet i en evighet innan man ska gå till skolan. .eller sådär som vissa måste göra, måste fixa till sig för att bara gå till Lidl och handla mat, helt ... ajaj så illa..

 

 

 

Impuls-shop

måndag den 2:e mar @ 20:07

Hej på er!

Blev ingen idrott idag och sen var jag tröttig i huvet, så sjukanmälde mig då vi hade en lektion vid data i typ 1½ timme kvar, så kände att det inte var någon idé när man redan var trött. Så blev en impulsgrej.

Jag och Carro stressade iväg från skolan, upp i lägenheten för snabbfix och kolla pengar sen åkte vi till Uppsala, haha. Hon handlade upp rätt mycket.

 Jag köpte två grejer.

1 vitt långt linne och en tunika, som I looove! Helt underbar!

Skulle köpa en annan först, billigare. Sen såg jag den här, eller hade kollat på den några gånger på skyltdockan, sen fick jag bara för mig att gå och roffa åt mig den och prova. När jag skulle dra på mig den kom jag på att kolla priset, kostade 199 spänn, och hade 350 spänn på kortet.. så kände " oh noes.." Men testade den ändå och OJ vad kääääär jag blev! Så sket i ett brunt linne och en annan tunika för att köpa det vita linnet och den där. Är såå nöjd! Min älskling gillade den också, sommrig som tusan! I just LOVE it!

https://www.ginatricot.com/#/product/26136309

Gina tricot <3

Blev inte ens en enda pryl på New Yorker, min annars favoritbutik. Så är nöjd med dagens inköp.. men är trött i kroppen..

 

Gick förresten till sjuksyster och berättade om armen, hon sa att jag skulle komma när skoldoktorn är där nästa onsdag. För hon trodde jag har nå' nerver i kläm... kan stämma! Icke skönt iaf. Börjar få ont i axeln också.. men I survive! Har ju ny party-outfit nu! Då klarar jag mig ett tag.. ;)

 

 

 

Nu tacos sen igår, och sen en action-rulle. Vi hörs imorn! Då äre textilslöjd och börja klippa tygbitar till klänningen, hihi.

 

 

 

Plugga till prov samma dag

måndag den 2:e mar @ 08:02

Godmorgon!

 

 


Var tvungen att gå upp tidigt idag trots sovmorgon, eller ja.. jag kunde inte sova nå' mer. Vi gick ju ändå och la oss 9 igår.. oj oj.. men jag somnade i soffan typ kvart över 8, haha. Men nu måste jag typ plugga till turism.. går inte det så tänker jag inte göra provet. Kommer seriöst INTE klara provet.. förstår mig inte på böckerna och han skriver svåra prov och.. nej.. jag vill ju inte ens ha turism?! Så det suger helt bokstavligt talat ( skrivet? ).
Men jag ska ge det en try. Sen äta en mumsig frukost! Har ju köpt OOOST igen! Flera månader sen sist. Kul att jag kanske köpte 4 saker och matte 8 eller nått. Och jag betalade en 6 kronor mer än honom. Jag köpte bröd, smör och ost. Blev strax över 100ingen. Han köpte en massa taco saker och blev typ 96 kronor. Galet.. Ost är dyrt har jag konstaterat!

 

Oj nej, haha. Kanske ska plugga och äta nu då!

Gårdagens frukost. Idag blire även macka!

 

 

 

 

Rökfyllt rum -> chock!

söndag den 1:a mar @ 16:43

Tänkte slänga in de få bilder jag fick från igår, när jag väl kom på att jag hade kameran med mig, haha.

 

Påväg till Janne och möta upp några andra.
Blev kvar en bra stund ändå :)

 

"Titta tanten, titta!..."

 

"..Han kan klättra!"

 

"Hej, ni sitter och stirrar... lalallala"

 

Pusspuss

 

Sarita sitter och dricker och ser såå glad ut, haha.

Men snygg är hon iallafall!

 

 

Synd att det inte syns, men i det här rummet, så röktes det. När vi kom in säger Zoc "ooh, och skaffat rökmaskin har han också!" Och det trodde vi alla, då han även hade en liten diskolampa i taket. MEN, en meter in slår vääärldens rökmoln/lukt/äckel päckel emot oss och man kan fan inte andas. Nyktra Babben gjorde heelt rätt i som vände och åkte typ på en gång. Jag stod med jackan på i typ 1 minut och bara kolla in i rummet och var i någon slags koma, aldrig någonsin varit med om något värre.
Under kvällen som vi var där röktes säkert 30-50 cigg i rummet, + i andra delar av huset. Så håret luktar ju sååååå gott idag... nej.. usch.. fy... BLÄÄ!!
Röka kan ni göra, men faaaan inte inomhus, INTE INTE INTE!

 

Aja, i övrigt blev kvällen helt okej, inte den bästa. Men helt okej.

 

 

 

 

bakis..

söndag den 1:a mar @ 11:40

Godmorgon!

 

Hur är det med er?
Med mig äre tröttigt. Har lite ont i huvet, men tror det börjar gå över. Snacka om att jag segade i sängen iaf. Från klockan 9 typ så låg jag vaken i 2 timmar och försökte typ försiktigt få matte att vakna så jag kunde mysa.. helt plötsligt så gosade han in sig i mig. Då kan man lugnt ligga kvar ett tag till, hihi.

 

Men nu har han åkt ut för meck, och jag måste tammesjutton ner till Lidl och köpa frukost nu. Galet hungrig! FAST jag åt min halva kebabrulle mitt i natten när vi kom hem, vid halv 2. Haha. Rätt kul att matte ba': Du måste hålla mig vaken! Ska vi kolla på skräckis? Du får inte somna då! " osv osv... men det första han gör när han ätit upp sin kebabrulle och lägger sig bakom mig o kollar på TV, är att typ somna.. haha. Så han ångrade sig snabbt och ville sova.. skönt!

 

 

Oj.. nej.. nu måste jag fan dra på mig skorna och gå...

Vi får se vad som händer idag, jag har inte mycket planerat inte.. så kan nog bli några värdelösa inlägg, haha.

 

 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Prenumerera!