Godnatthälsning

onsdag den 28:e dec @ 20:59


Godnatt säger jag och Nellie (hon sa iufs det för länge sen nu.. hihi) :) 

 

 
Filmande, fotande och bloggande

onsdag den 28:e dec @ 11:12


Jag filmade lilla buskorven igår, och även när jag tvättade henne i förra veckan. Tänkte jag skulle försöka klippa ihop det till något bra så jag kan visa er sen. Rätt bra kvalitet på filmen även om det inte är bäst filmat, filmade med min Canon EOS 500D. 

Förövrigt sitter jag på jobbet, lugnt som tusan! Ringt 17 samtal allt som allt idag, det brukar bli en 20 samtal var ( på två personer ) på ett pass - ca. 4-5 timmar (förmiddag eller eftermiddag). Så det är väl skönt inför det nya året då det säkert smäller till som tusan!


Ska ta min räser snart och åka och köpa en sallad på Kajen till lunch tänkte jag. Mums mums! :)Tänkte även börja ta med mig min kamera lite mer, och faktiskt ge mig på ett försök att blogga mer! Mer bilder - mer bloggande! I'll hope you will enjoy it. Men, det visar sig hur det går.. ;) 

 

 

En nykläckt Nellie

måndag den 26:e dec @ 15:16Hittade en bild på uppfödarens blogg från födseln av Nellie och hennes syskon. Nellie är storasyster och föddes först - på bilden är hon aldeles nykläckt och tvättad av mamma Svea.

 

 

 

 

Dan före dopparedan

fredag den 23:e dec @ 14:27

Hej hej hallå!

Dan före dopparedan och jag sitter på jobbet. Ska hem om 40 min dock, skööönt! Då ska vi iväg och köpa någon julklapp till, sen hem och slå in alla oinslagna klappar, sen piffa till sig sen ska vi iväg på lite uppesittarkväll, samt iväg ikväll/inatt och dricka glögg ute i det kalla med en brasa och lite vänner. Fast får se hur jag gör, min lilla vän behöver isåfall få vara kvar hos husses föräldrar. 

Där har vi nu över julen "kusinen" hemma, en till liten rackarhund ( 1 år ), så det blir spännande ikväll. Vi gissar på FULL jä-la fart HELA julen med dem två, min lurvetufs har energi så det heter duga månntro!!

Vi var ut dit i onsdags för att hon skulle känna igen sig innan andra vakthunden kommer dit. Då lekte hon och sprang runt och hoppade och studsade som en tok i 2-3 timmar som vi var där. ( ZZzzzZzz ... haha )


God jul säger jag redan nu, om jag inte uppdaterar något mer förren efteråt. Önskar er alla en underbart skön och fridfull, samtidigt en väldigt rolig jul!

 

 

 

Uppe med tuppen.. Eller hunden?!

måndag den 19:e dec @ 06:25

 


Nu har jag och Nellie vart ut och gått och korven var riktigt pigg när vi kom upp sen. Gick in i köket och gjorde ordning mat, så kommer jag in i vardagsrummet då står hon och tittar och väntar i soffan och blir helt stissig när jag kommer in, hihi.

Det lilla livet sov hela natten hos mig inatt också, huur mysigt som helst! Hon blev dock att hoppa upp och kolla vad som hände när Mathias snurrade runt och lät lite. Så hon FLÖG upp, sen dunsa ner i någon snygg sovställning igen och somna på direkten. Gullesnutt! ;)

 

Men nu ska jag kika ett avsnitt julkalendern innan jag byter om och vi far mot jobbet.

 

 

See you!

 

 

 

 

 

 

Nellie - Mina nya livskamrat

söndag den 18:e dec @ 12:25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igår hämtade vi hem min lilla chihuahua/powderpuff valp, sååå mysig! Det här kan bara bli bättre nu, tröttboll är vad hon är, haha. Det var läskigt och hemskt första 20-30 minutrarna i bilen, men sista 30 minutrarna gick suveränt och hon somna i mitt knä redan då. Sen sov hon så gott som hela kvällen i soffan. När jag tog med henne till sovrummet sen så ville hon mest vara på golvet verkade det som. Hon tyckte den fiffiga kudd-trappan jag gjort var lite läskig och ville varken klättra upp eller ner från den. Sen vågade jag inte ha henne i sängen utifall hon blir kiss/bajsnödig och inte tar rätt väg ner - så att säga. Sen var hon lite knölig och kunde inte somna. Skakade på huvudet var 3e minut typ osv. Så hon fick sova i  sin lilla koja/bur. Men inatt vaknade jag av lite tassande på golvet, sen nå krafsande och härjande, öppnade ögonen då - och så stod hon helt plötsligt framför mig! Hon hade klättrat upp för att sova med 'matte'! Aaahw - gulle!! Och så luktade hon lite bajs också, så hon hade ju gjort ifrån sig - men det var nog bara bra - hade inte bajsat på flera timmar - så väntade mig det. Efter det slumrade vi i ca 3-4 timmar till , med lite knöl och bök emellan åt , för att sedan gå upp med tuppen vid 7- halv 8 och ta en blöt promenad och mysa ner oss i soffan istället.


Ja.. där har ni mitt första halva dygn som hundägare!

 

Puss på er!

 

 

 

The best day of the year

fredag den 16:e dec @ 10:22


FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY faaaaaaaaaaarao så glad jag är nu!!
All nervösmage försvunnen och jag kan sluta oroa mig. Nu är det bara att förbereda och fixa och dona. Några samtal bort, några slantar och några mil. SEN har vi rott i hamn!

KOMMER BLI VÄRLDENS UNDERBARASTE JUL!


Alltså.. ni anar inte. Jag är helt galet glad!

Jag kommer berätta imorgon kväll, eller söndag. Eller när jag har tid och kommer ihåg att blogga igen.
Har inte bloggat på länge, men det här måste dokumenteras! Kommas ihåg för alltid!


PUSS på er!
 

 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Prenumerera!