Ytlighet

torsdag den 24:e nov @ 16:39

Kände för att visa lite av min ytliga sida, varför vet jag inte, men alla vet vi att vi är ytliga även om olika mycket. Och sen är ytlighet helt galet roligt att läsa om, så här kommer det "senaste" från mig:


Jag solar (länge sen nu dock) och piercade naveln i vårasJag blekte tänderna för en månad sedan med ZoomBlev riktigt nöjd med resultatet! Vitare än deras vitaste på skalan.


Det är inte mycket, men jag klippte mig i lördags. Blev till att nagga av lite på luggen.. vet dock inte hur mycket jag trivs i det, men det är nog okej iaf! Haha :)


Så, nu ska jag lyssna på julmusik och "jobba" klart dem sista 20 minuterna. Hörs bloggen! 

 

 
NailRock - Guld och vitt, spets

måndag den 21:a nov @ 11:50This weeks nails: NailRock - Gold and white lace (spets)

 

 

 

Förverkliga mina drömmar

måndag den 21:a nov @ 11:49


Nu har jag nog nästan bestämt mig.


Om 1 år tänker jag söka till antingen Au pair (USA eller Australien) eller till en reseledarutbildning. 

Det är ju absolut inte säkert att jag ens blir antagen på något utav det. Men söka ska jag! Så får vi se vad jag tar för beslut på det. Känner helt enkelt bara att det tammesjutton är dags att ta tag i drömmarna! Jag KAN ju! Klart jag ska göra det innan det är för sent. Au pair är det ju åldersgräns på. Så... nästa år smäller det! (Lite i alla fall).


Behövde bara få det ur mig! (!!!) För jag har varit så himla down hela hösten. Och nu, just nu, är det något slags bubbel i mig. Lite av ett glädjerus tror jag. Jag tänker våga detta! What's ment to be, is ment to be. What's not ment to be, is not. Nu jävlar! :) 
Så hoppas jag bara på ett skönt stöd från nära & kära, vänner och familj (och pojkvän!), så ska det nog kunna bli huuur bra som helst. Puss på er!
Let's go get the dreams we have!
 

 

 

Tandställning - Värt det eller inte?

fredag den 4:e nov @ 11:58


Ett gammalt blogginlägg från oktober 2009 som jag hittade på nu när jag satt och läste igenom bloggen lite från start.


Jag kan ju faktiskt svara på detta nu. Jag fick inte mycket hjälp eller stöd, om man säger så. Det var väl Matte som sa från Australien att han tyckte jag skulle köra på det! Och efter någon månad var 4 tänder urdragna och man pinat nog. Sen kom tandställningen i. Hade mycket "skavsår" och det drygaste var nog allt att äta bland folk. Men ändå, dem flesta visste ju om att jag hade tandställning och då är det bara att skämta bort det liksom. Visa folk att man är medveten om det. :)

Och i dagsläget är jag vääldigt nöjd! En vecka sen gjorde jag tandblekning ( Zoom, kan berätta mer om den om någon gång om någon är intresserad ), och aldrig har jag använt så mycket läppstift och läppglans som senaste veckan! SÅ roligt! Förut ville man ju absolut inte ha ögonen mot munnen ( man tyckte alla glodde dit ändå.. ), men nu känns det bara bra! Man vill nästan att det ska synas! 2½ års "pina" är över, och jag har superenkelt att hålla rent mellan tänderna nu och det känns verkligen värt vartenda öre man lagt på bussresor till Uppsala och pengarna för tandblekningen. 


NÖJD! Helt enkelt.

Toooottaly worth it!


 

 

 

Måste ha slagit i huvudet?!

torsdag den 3:e nov @ 20:41Okej.. jag måste ha slagit i huvudet?


Igår hann jag inte vara så kreativ ( alltså helt som vanligt ). Skulle tvätta tänkte jag. Men älskling fyllde år och efterfrågade en klippning. Sen var det laga mat medan han gymmade ( vadå ångest? Stå där och provsmaka mat medan han är på bodypump.. suck.. haha ). Sen var det tv i en timme innan det var dags att sova.Idag när jag kom hem började jag med på en gång att fylla tvättmaskinen och starta igång den, sen betalade jag räkningar, på det vikte jag undan kläder, hängde tvätten, lagade mat. Sen brukar Matte ALLTID diska, för jag hatar det! Varför? Jag vet inte! För varje gång jag väl kommer igång med disk är det skönt och lätt mycket roligare än att hänga/vika tvätt! Trots det är det jag som fixar kläder och han som brukar få diska, JÄMT! Är väl kanske för jag hatar att det alltid blir typ vatten överallt, så man måste vara försiktig. Och så är jag så jävla petig, för Matte "fusk"diskar alltid, så när jag står där och diskar vill ju jag få det fastbrända på stekpannan att försvinna innan jag är nöjd. Så det går liksom bara inte! :P MEN, tänka sig, JAG DISKADE! Tömde först diskmaskinen också. När jag kom till hans matlådor han inte ens sköljer ur på jobbet, då tänkte jag att "Nej fan heller! Brukar aldrig göra det, så varför nu?" Sen tyckte jag det såg så löjligt ut att låta två lådor stå när köket blev så fint och städat, så jag tog dem också! :D

Ja.. så.. det blev helt plötsligt väldigt kreativt! Förstår inte. Min plats i livet verkar ju vara soffan alla gånger annars. Men, man ska aldrig sluta förvånas!

Nu blir det dock chillaxa med Robinsson medan Matte är ute och skjutsar på en kompis ut i skogarna.

Hörs!!


Gammal bild på mig, bara för att. Haha. :)


 

 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Prenumerera!