Nellie träffar mamma igen efter 8 veckor

söndag den 12:e feb @ 11:16


Sådärja, åter söndag och imorgon går vi vidare med livet och en ny vecka igen! Skönt.

Fredagen bjöd på middagsbjudning och vi blev bjudna på taco, mumma! Då fick Nellie träffa två nya katter som bara ville leka nästan. Ena pussade Nellie på nosen när dem luktade på varann, haha - How cute?!!


Igår tog jag med mig syster (och Nellie) och åkte till Uppsala och träffade uppfödaren och hundmamsen. Riktigt trevligt, lite mysigt och kul! Blev bjuden på fika och träffade även Nellies ena brors ägare, synd att hon inte hade med sig Melwin hon också, hade varit optimalt! Men Nellie och Svea kände i alla fall igen varann och Nellie kände även igen katten som låg i fikarummet, det märktes! Fick många fina kommentarer om henne i alla fall och jag tycker Svea är typ världens finaste och goaste hund, så tycker det är riktigt kul att träffa och se henne, då Nellie är väldigt lik henne.
Nellie tyckte inte riktigt om hästarna, dem morrade och skällde hon åt, haha. Kaxmört!


I början var det lite läskigt att möta Svea (hon "gömde" sig bakom mig lite och ville upp), men det släppte snart!


<3

--------------------

Åkte sen in till Gränby och köpte med sushi och åkte hem till Becca och hade myskväll framför TVn ( eller.. ja.. den kollade vi ju bara på i kanske 10 minuter allt som allt! ;P ).

Full fart på voffsingarna som sen totalslocknade i soffan. Deras soffa är lägre, och lilla Löda står och studsar och studsar och försöker komma upp, Nellie ställer sig som vanligt och typ väntar på att man ska plocka upp henne, but I didn't, så hon testade tillslut att "studsa" hon med, då kom hon upp, haha. Lillen börjar bli stor!

 

 

 
Kommentarer
Postat av: Emelie L

Om Nellie träffar mamma igen efter 8 veckor

Hej Lindblå. Jag är sååååå sugen på att köpa en chihuahua powder puff. Har letat runt överallt efter någon uppfödare, men det finns inte alls mycket information. På något vänster kom jag till din blogg och vad jag förstår är din lilla hund ifrån en kennel i Uppsala. Om du vill ge ut kennels namn skulle det vara en stor lättnad för mig, så man kan börja kika runt lite... Med vänlig hälsning, Emelie Värmland

23:39 torsdag den 16:e feb 2012

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Prenumerera!