Måndagslyx

måndag den 27:e feb @ 21:05

Idag så jäklar har jag fixat och känt mig nyttig. 

Sprang in på Lidl mittemot och köpte på mig lite kräftstjärtar, sallad och rödlök och hackade upp lite tillbehör och serverade en fin kräftsjärtssallad med avocado till mig och älsklingen. Fräscht, nyttigt och faktiskt mättande.

Blev även lyxa till med en varsin skiva bröd ( eller ja, M tog en till efter denna, jag var sugen men skippade det. )Nellie kikade lite vad jag höll på med i köket ocksåsovbilden är från igår :-) )


Åkte sedan iväg till M's föräldrar för att dona lite och jag tog med mig en visselpipa (sådan för hundar), klicker och en köttbulle ( som Nellie lyckades äta upp när jag tappade den ute i mörkret någonstans.. så fick BREDBAR leverpastej av 'svärmor' istället, vilket uppskattades enormt av både mig och N ) och tränade inkallning. GICK KALAS! Så jäääädrans glad, nu har Nellie hållt på att bli påkörd alldeles för många gånger för att hon springer åt andra hållet när jag går mot henne och ropar på henne att hon ska komma, vilket absolut inte är Okej. Så nu gick vi åt rätt håll! :D  Väl hemma igen blev det en smoothie med lätt vaniljyoghurt, lättmjölk, banan, avokado, hallon, blåbär och jordgubbar - samt en skvätt apelsinjuice.Nu ska jag luta mig tillbaka, njuta av min smoothie, TV, Nellie och älsklingen och att det är tisdag imorgon. :)) 

 

 

 
Kommentarer
Postat av: Linus o Linus

Om Måndagslyx

Hallå baby, vettifan hur vi hamnade här. Vi sökte på sommar och bilder på google, och så såg vi ett par fina ben. Det är nämligen så att vi var också på Lidl idag. Sköt om dej

19:45 tisdag den 28:e feb 2012

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Prenumerera!