Återblick

måndag den 30:e jan @ 15:40

Kom att tänka på att det varit dåligt bloggande, bara Nellie-bilder när jag väl skrivit något, haha.

Så tänkte visa några is-åka-bilder från förra helgen, var ute i 3timmar +, och min lilla hund är en riktig hårding som pallade det! Men jag pallade knappt 10 min innan 


Min pälsklin!

Min pälsklin igen.Även jag tog med mig voffi till bilen och körde lite, det var så kallt ute så fick bli så, hehu. Och kul var det!!


Gullis vill inte ha tröjan på sig, fast var nog rätt nöjd med den på sig ändå i den kylan!


Hon trivdes bättre i en varm o mysig bil, med stolsvärme och super mysig, varm filt, även om det gungade lite ibland, då blängde hon bara lite på mig och gosade ner huvudet i filten igen.


Måste ju såklart även berätta att helgen före isåkandet så var jag och lillasyster och hälsade på stora syster i Norberg. Då hade en av mina systersöner innebandymatch som vi följde med och kollade på, Nellie låg en stund i lillsyrrans knä och vilade, en stund i storsyrrans knä och sen lade vi bort henne i syrrans jacka tillsammans med min sjal, och hon rörde inte en min eller ett öra under matchen. Innebandymatcher är inte tysta direkt, så var såååå stolt! Så himla lätthanterlig hundrackare! Och söt som få!


Och sist men inte minst så var den här senaste helgen en fest helg (löning), så fick hem lillsyrran som var hundvakt tillsammans med en kompis, sen sov syrran över. Det hade varit lite saknad efter mig först ( första gången hon lämnas av mig hemma hos oss, fast med någon annan hemma ) men sen var hon tydligen som vanligt och mysig och lite busig! :) Somsagt, STOLT hundägare! Helt sjukt att jag skaffade henne, det verkar aldrig riktigt vilja smälta in.. Men ångrar inte en sekund att jag valde valp från den kullen. Hur bra gener som helst!HAHA, det blev ett Nellie-inlägg igen.. men... skitsamma ;)

Eller justja, jag kan ju slänga in en bild från i lördags också. Fått hem bruna linser som jag är riktigt nöjd med. Sen nyklippt också, alltid lika fräscht och skönt! Och min fina paljettklänning från VILA. 

 

 
Nellie och hennes bror

torsdag den 26:e jan @ 21:10

Dåligt med bloggandet, men kikade in på fina Karins (uppfödaren till Nellie) blogg idag och såg bild på en av Nellies bröder. Han har fått ett helt annat ansikte, men man ser på kroppen och lite på färgen samt pälsen att dem är lika, så fick för mig att jag vill lägga upp lite bilder jag också!


Först måste jag ju såklart visa fina Melwin (Alltså Nellies bror)

SÅ jävla söt! Påminner om någon tecknad söt liten sak. Typ ur Nalle Puh eller liknande.Min minst lika fina (fast helt annan i utseendet nästan, så går ju knappt att jämföra) Nellie

 

 

 

En egoboost

lördag den 14:e jan @ 22:16BILDBOMB! (Ego bilder, så ni behöver nog inte kolla. Det är mest för mig själv. Älskar att se tillbaka och kolla hur man har ändrats osv.)Kan ju börja med att jag äntligen fått mitt paket från United Kingdom! Alltid lika roligt :D


Och nu följer ett gäng egobilder som jag setat och pillat med, man kan ju aldrig sluta när man väl börjat. :P

 

 

 

 

Haha, Mitt i allt fotande var jag tvungen att ta kort på min sötnos när hon sov i sin nya bädd för första gången. Gull!


 

 

 

 

 

 

 

 

Cool valp i knallrosa Juicy-dress

torsdag den 12:e jan @ 11:02


Idag ska jag inte klaga. Känner mig rätt tillfreds och nöjer mig glatt med att se andra klaga på denna hemska svenska vinter med spöregn i mitten av januari. :) 
Att klaga gör en ju egentligen bara surare, bittrare och man får en sådan "kliande" känsla i kroppen.Istället slänger jag in en bild från igår, älsklingen har köpt och jag tvingade på min lurvboll världens coolaste dress

Hon var inte nöjd, men det var jag! 
Den ska hon få lära sig tycka om så hon kan gå ut när det är minusgrader sen, utan att skaka som ett asplöv. Jag borde kanske skaffa en likadan, så vi matchar! ;-) 

 

 

Idioter kan man vara utan..

lördag den 7:e jan @ 21:51

 

 

Idioter kan man vara utan.. Önskar bara jag hade ett annat liv ibland. Önskar man kunde bara huxflux byta vänner. Åt min pojkvän allra helst!

Men men, det är som det är. Och något som får mig att överleva är mina fina tjejkompisar som jag delar denna irritation med. Puss på er!


Och idag rensade jag bort en falsk vänskap från min facebook också. Fick ett infall imorse och tyckte inte hon behövde ha något mer med mitt liv att göra. Jag har ju tagit bort så jag inte sett hennes uppdateringar på flera månader, dags att hon inte kan se mina heller... Känns konstigt, men ändå skönt! Somsagt - idioter kan man vara utan!


Nu ska jag ta hand om min buskorv som egentligen inte mår nå bra och försöka få henne att lugna ner sig och dricka lite vatten. Godnatt!

 

 

En långtida utlandssemester vore ju något nu faktiskt. Önskar mig kunna ta med Nellie och Mathias och bo i typ Florida fram till i vår...

 

 

 

 

 

 

Na na na na na na baaatmaan

torsdag den 5:e jan @ 17:52

 Torsdag ( nu var jag väääldigt nära på att skriva fredag, haha ) slutade vid 15 idag och har sedan dess gått, eller nä, inte gått speciellt långt men varit ute väldigt länge för att få kissfia att kissa ute! Tillsluuut så! Efter många arga miner (från båda håll) så kissade hon och fick godis, lite hopp och lek och äntligeeen få komma in! Jag är fortfarande kall, en timme senare. Det var fasiken inte skönt. Kunde ha tagit en mössa också - hade nog varit klokt..  Nu ska vi iväg och käka pizza, sen blir det nog köpa något gott och åka hem till lurvetufsen igen och bara mysa! :)

Har lite bilder från början av veckan då Mathias tog ut paket från posten som innehöll en nyckelpige-dräkt ;-) Fick inga bra bilder, hon hoppade runt som en tok så alla blev suddiga. Haha.

...vad gör du med mig husse? Det är inte roligt!

 

Men huuusseee, jag vill intee! Ta av den!!

 

Och en liten bild från julafton. :)

 

 

 

Nej, nu kallar magen på mat, så nu ska jag kila. :)

 

 

 

 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Prenumerera!