Måla om bilen - själv

tisdag den 15:e maj @ 08:17

Hej guys!
Har ni funderat på att måla om bilen någon gång? Men tycker det är så förb*nnat dyrt och helst vill ni göra det själva för att få det billigare? Och göra det själv finns inte på kartan, för det är för det första SJUKT drygt med förarbete och du måste vara riktigt duktig för att inte få "apelsinlack" eller rinningar. 
OCH så kanske man tänkte sälja bilen, och vill ha bilen orange, men att det är lättare att sälja bilen i orginalskick/färg.

Gud har kommit till undsättning! - Det finns en lösning på era problem, det stavas Dipit. -> www.dipit.se . Dem ägs av Graded AB som via sin webshop säljer billig elektronik. Mycket bärbara datorer och emellanåt får dem in lite smått och gott, galet snabb och bra service där också.

Jaja, tillbaka till Dipit. :) Det är alltså en gummifärg, kan man säga. Man sprutar hela bilen i olika omgångar och får tillslut ett täckande lager av en slags gummi. Den sitter som berget, du kan tvätta som vanligt med högtryckstvätt osv, men om du om ett halvår vill sälja bilen i orginalfärg, så är det bara att pilla upp ett hörn och börja dra av det. Lämnar inga rester. Jätte enkelt att ta av också! Lite motsägelsefullt, men sant! :D


Anledningen att jag skriver detta är enkel, det är sjuuukt bra och alla borde testa! Om så bara att pimpa fälgarna till bilen på ett enkelt och oförstörande sätt. Du kan även spraya om din dator så den blir självlysande orange. Eller kanske plastidipa den fula cykeln vit? Eller iphoneskalet kanske behöver ett uppsving? Också självlysande kanske, för att inte kunna tappa bort telefonen lika lätt.

Go wild - Try Dipit!

 

 

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Prenumerera!