Lill-lördag

onsdag den 26:e sep @ 19:49
Hellu där! Tänkte faktiskt titta in här en sväng och uppdatera er lite.


Har äntligen lyckats plocka lite här hemma i Västerås. Har ju flyttat till Västerås och egen lägenhet (alltid varit något jag velat göra, bo själv.), flyttade den 17onde, typ. Men inte helt inflyttad än, tagit/tar lite i taget. :)
 Man kunde typ inte gå i min hall och jag hade INGENTING i garderoberna och i lådorna i sovrummet, nu har jag faktiskt typ alla kläder där. Dock fortfarande i högar blandat med massa annat. ;) Två resväskor från idag, och ännu en stor resväska står i hall/vardagsrum, haha. Det är så jäävla tråkigt! Men nu känns det tuuusen gånger mysigare och hemtrevligare.Fått med mig en lampa från Sala så jag slipper ha taklampan tänd där såfort jag ska se nånting. Samt en stooor dörrmatta som precis fick plats. Så nu känns hallen lite mer bebodd och mysig.

Hittade äntligen ett fake-fårskinn som jag velat köpa till Nellie jätte länge! 
Så var ju tvungen.. samtidigt som nya skor fanns bakom ögonlocken på mig.. skitockså! Får inte riktigt ihop det :P Detta är ju tredje gången jag varit på Rusta ( var alltså dit idag och köpte 3 mattor + "fårskinnet" och Aussie-schampoo. Förra veckan blev det en liten matta till köket, som dock skulle vara längre - fick mig en liten chock när jag rullade ut den, haha. Och en badrumsmatta. I måndags var det IKEA och köpte doftljus och stekpanna samt filtarna jag bäddat in soffan med nu. Tänker inte låta den bli förstörd av Nellieplutt, lättare att byta filtar bara! :D )

Tänt lite ljus, självklart tvungen att ta kort igen.

Finns inga fungerande lampor vid spisen/bänken i köket. Och jag tycker lite svagt och varmt ljus där är ett måste nästan, mysbelysning! Så slängde dit en vit girlang med ledlampor i, haha. Ser mysigt ut som tusan i det här mörkret, så får vara så ett tag. Haha ;)

Där fick det vara slutstädat, dags för middag! 
Fyndade en dricka som förra ägaren lämnat oöppnad, snodde åt mig den, blir ju så hiiimla sugen varje gång man öppnar kylen, haha. Och sen är det sallad från Kajens fik här i stan/nere vid hamnen. Grymma sallader! Grym pasta, grym balsamvinäger på salladen, grymma tillbehör som alltid är färskt och känns "rejält" ( ingen jävla färdigskuren salladskyckling t.ex..) och gryyyym vitlökskräm! Måste provas om ni har vägarna förbi Västerås och är hungriga.

 

 

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Prenumerera!